JAB Krimi

Výtržník rozbil reklamné pútače i vitrínu. A to nie je všetko!

V Spišskej Novej Vsi vyčínal neznámy páchateľ. Začal reklamnými pútačmi a ešte ani zďaleka neskončil. Pozrite sa, čo všetko sa mu dostalo pod ruky.

Ilustračný obrázok k článku Výtržník rozbil reklamné pútače i vitrínu. A to nie je všetko!
Zdroj: Dnes24.sk

Spišskonovoveskí policajti začali trestne stíhať neznámeho páchateľa pre prečin poškodzovania cudzej veci. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, „pravdepodobne počas uplynulého víkendu vyvádzal v Spišskej Novej Vsi doposiaľ neznámy páchateľ, ktorý na Hviezdoslavovej ulici poškodil reklamný pútač umiestnený na stene budovy. Poškodenej spoločnosti vznikla škoda najmenej 450 eur.“

To však nebolo všetko a pustil sa aj do ďalšieho ničenia. „Po pár metroch poškodil ďalší pútač. Na ňom rozbil plexisklo a znefunkčnil osvetlenie. V tomto prípade spôsobil škodu najmenej 300 eur. Ale ani to mu nestačilo a pokračoval vo vyčíňaní ďalej. Pristavil sa pri jednej z firiem, kde sa nachádzajú kancelárske priestory. Poškodil riadiacu elektroniku na bráne, ktorá je určená pre automatické systémy krídlových brán. Majiteľke vznikla škoda asi 100 eur,“ doplnila hovorkyňa.

Jeho posledný „výkon“ bol pri budove rybárskeho zväzu. Na budove pri vchodových dverách poškodil informačnú vitrínu, na ktorej rozbil sklo so škodou približne 5 eur. „Svojím konaním spôsobil poškodeným stranám celkovú škodu vo výške najmenej 855 eur,“ dodala Jana Mésarová. Polícia po páchateľovi pátra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM