JAB Rôzne Rôzne

Výstavba supermarketu na sídlisku Západ? Výberová komisia už rozhodla, ktorú ponuku odporučí zastupiteľstvu

Môžu sa obyvatelia sídliska tešiť na svoj prvý supermarket? Výberová komisia už zasadala a z dvoch ponúk vybrala jednu, ktorú odporučí mestskému zastupiteľstvu.

Ilustračný obrázok k článku Výstavba supermarketu na sídlisku Západ? Výberová komisia už rozhodla, ktorú ponuku odporučí zastupiteľstvu
Zdroj: Dnes24.sk

O výstavbe supermarketu na sídlisku Západ sme vás informovali nedávno, kedy túto možnosť preberal na svojom zasadnutí mestský výbor . Počas jeho prvého zasadnutia členovia mestského výboru jednohlasne vyjadrili súhlas s obchodným zámerom postaviť predajňu jednej z obchodných sietí na sídlisku oproti kostolu na Duklianskej ulici.

„Výberová komisia už zasadala a zvážila obe ponuky na výstavbu supermarketu na sídlisku Západ. Po dôkladnej analýze oboch ponúk odporučí Mestskému zastupiteľstvu v Spišskej Novej Vsi tú lákavejšiu,“ píše sa na fb stránke mesta.

Táto spoločnosť podľa slov primátora Jána Volného ponúkla o viac ako stotisíc eur viac za odkúpenie pozemkov, takisto jej investície dosiahnu takmer 200 tisíc eur. „Zaujímavé a komplexné je aj riešenie dopravy, takže sme sa rozhodli zastupiteľstvu odporučiť jednoznačne lepšiu ponuku," uviedol primátor.

Tento návrh bude predložený podľa slov vedúcej kancelárie primátora A. Jančíkovej mestským poslancom na najbližšom zastupiteľstve, ktoré sa bude konať 17. marca. 2016

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM