JAB Kultúra

Vyrazíte na ne tiež? Pozrite si naj akcie tohto víkendu v našom meste

Ktoré akcie by ste si podľa nás nemali nechať ujsť v našom meste počas tohto víkendu? Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Vyrazíte na ne tiež? Pozrite si naj akcie tohto víkendu v našom meste
Zdroj: Dnes24.sk

Cena Spiša

8. septembra 2018 o 10:00, Jazdecký areál pri Ferčekovciach

Jazdecký klub Slávia Spišská Nová Ves pripravil opäť po roku pravidelné podujatie. Všetci nadšenci jazdeckého športu môžu prísť v sobotu do jazdeckého areálu pri Ferčekovciach (Kamenný obrázok) na jazdecké preteky o pohár primátora mesta „Cena Spiša“.

Rodina v parku

8. septembra 2018 od 13:00, Madaras park

Madaras park sa v sobotu popoludní premení na priestor plný aktivít, súťaží, zábavy či rôznych pochúťok. Rodiny budú súťažiť napríklad vo výrobe palaciniek či zvieratiek z balónov, za ktoré získajú zaujímavé odmeny. Okrem toho je pre návštevníkov pripravené divadlo, koncert Adriána Ondova a nebude chýbať ani občerstvenie v podobe pečeného prasiatka či talianskych pochúťok.

Smelé mačiatko

8. septembra 2018 o 15:30, kino Mier

Nezbedné mačiatko, Klbko, žije so svojím trochu lenivým a pohodlným otcom, Fúzikom, v maličkom apartmáne v srdci veľkomesta. Klbko sa rád díva na svet z okna svojho domova a sníva o tom, že raz spozná všetko to neznáme tam vonku. Vďaka svojej vynaliezavosti sa mu podarí zostrojiť si skutočnú lietajúcu raketu, na ktorej sa vyberie hľadať bájny Mačací raj…

Dni cyklistiky na Spiši

8. a 9. septembra 2018

Víkend sa bude niesť aj v športovom duchu. Na svoje si prídu milovníci cyklistiky. V sobotu je pripravená časovka do vrchu na úseku štátnej cesty Novoveská Huta – Grajnár – Hnilčík. V nedeľu si súťažiaci zmerajú sily na mestskom okruhu na Radničnom námestí.

Spišská liga v športovej situačnej streľbe

9. septembra 2018, od 8:00, Schulerloch

Klub spišských strelcov pozýva strelcov a priateľov športu na tretie kolo oblastnej ligy v športovej situačnej streľbe, ktoré sa uskutoční v nedeľu na strelnici MAS Šulerloch v Spišskej Novej Vsi. Celkovo 4 parkúry min. 85 rán, možnosť druhého štartu, možnosť strieľať aj v kat. PCC (kat. karabína na pištoľové strelivo). Registrácia bude prebiehať do 9:00 hod. Divízie: Štandard, Open, PCC.

Radošinské naivné divadlo: Jánošík

9. septembra 2018 o 16:00 a 19:00, Dom kultúry Mier

Javiskové uvedenie legendárneho titulu Jánošík divákom predstaví nielen vtipné scénky, piesne a glosy o potrebnosti či skôr nepotrebnosti národných a náhodných hrdinov, ale prichádza s malým zamyslením o nevyhnutnosti a potrebnosti nadhľadu a humoru v našom živote. V hre účinkuje aj SĽUK Bratislava.

Tri poviedky / koncert Klezmer Trio

9. septembra 2018 od 17:00, Divadlo Kontra

Zaujímavé predstavenie si budete môcť vychutnať aj v nedeľu v divadle Kontra. Herec Witold Dabrowski a KLEZMER TRIO bez pomoci scény a rekvizít vytvoria smutnosmiešny – dnes už neexistujúci – svet malých židovských mestečiek. Po predstavení koncert Klezmer bandu, ktorý spája stredoeurópsku židovskú hudbu so slovanským folklórom z Poľska, Ukrajiny a Balkánu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM