JAB Rôzne

Výnimočný zážitok novoveských škôlkarov: Na zimnom štadióne ich čakalo prekvapenie, FOTO

Deti z materskej školy S. Tomášika v Spišskej Novej Vsi sa učili korčuľovať. Ich posledný deň na ľade však bol výnimočný. Veď sledujte ...

Ilustračný obrázok k článku Výnimočný zážitok novoveských škôlkarov: Na zimnom štadióne ich čakalo prekvapenie, FOTO
7
Galéria
Zdroj: MŠ S. Tomášika

Naučiť sa korčuľovať či zdokonaliť korčuliarske zručnosti mali v Spišskej Novej Vsi možnosť aj tí najmenší, ktorí počas niekoľkých mesiacov pravidelne navštevovali zimný štadión.

Na ľade trávili veľa času aj deti z materskej školy S. Tomášika, ktoré sa na každú návštevu zimného štadióna veľmi tešili. Ako prezradila pre Spišskú 24 riaditeľka materskej školy Eva Karaffová, posledný deň korčuľovania bol pre nich predsa len výnimočný.

S deťmi si totižto podľa jej slov prišiel zakorčuľovať aj bývalý hokejový tréner pán Rusnák a hráč Spartaku Moskva a reprezentant Slovenskej republiky, všetkým známy brankár Július Hudáček.

„Deti mali veľkú radosť, spolu si zakorčuľovali, pofotili sa a vyskúšali si brankársku výstroj. Bola to krásna bodka za naším školským korčuľovaním. A týmto chceme poďakovať vedúcemu zimného štadióna, že umožnil našej materskej škole pondelkové korčuľovanie,“ doplnila riaditeľka materskej školy so slovami, že okrem príjemného prekvapenia deti pri korčuľovaní otužovali a naučili sa ovládať na elementárnej úrovni základné korčuliarske zručnosti.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Novoveskí škôlkari mali pekný zážitok
7
Galéria
Zdroj: MŠ S. Tomášika
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM