JAB Kultúra

Vyberajte spolu s nami: Aké zaujímavé podujatia ponúka tento víkend v Spišskej?

Dni voľna už odštartovali a my sme sa pozreli na to, aké zaujímavé akcie ponúka tento víkend v Spišskej. Prinášame vám výber našich tipov...

Ilustračný obrázok k článku Vyberajte spolu s nami: Aké zaujímavé podujatia ponúka tento víkend v Spišskej?
Zdroj: Dnes24.sk

Seniorské majstrovstvá mesta v plávaní

14. apríla 2018 od 8:00, Krytá plaváreň

Mesto Spišská Nová Ves, STEZ – Správa telovýchovných zariadení a Plavecký seniorský klub pozývajú občanov mesta, ktorí majú záujem o plavecký šport a preverenie svojich plaveckých schopností, na 14. ročník Seniorských majstrovstiev mesta v plávaní.

XXII. Ples ľudí s dobrým srdcom

14. apríla 2018 o 16:00, Koncertná sieň Reduty

Spišská katolícka charita, Mestské kultúrne centrum, Slovenský zväz zdravotne postihnutých – Klub detí a mládeže v Spišskej Novej Vsi organizujú už 22. raz Ples ľudí s dobrým srdcom. V sprievodnom programe vystúpi sláčikový orchester ZUŠ SNV pod vedením Mariany Kacvinskej, o hudbu sa postarajú bratia Luňákovci.

Kvízovanie

14. apríla 2018 o 18:00, čajovňa Alchýmka

Zábavné kvízové súťaženie v tímoch (2–4 hráči) v štyroch kolách – obrázkové, hudobné, tipovacie a vedomostné kolo. Víťazi si odnesú milé malé ceny. V sobotu podvečer sa môžete v čajovni zabaviť i zmúdrieť.

Sima / Femina Tour

14. apríla 2018 od 21:00, Downtown Music Club

Femina tour a.k.a „babská jazda“ spolu s tanečníčkami a DJkou prichádza aj do Spišskej Novej Vsi. SIMA vydala svoj debutový album FEMINA a začína tour po slovenských mestách. Príď si vychutnať a zaspievať tvoje obľúbené skladby z albumu.

Baltazár Banán

15. apríla 2018 o 16:00, Spišské divadlo

Baltazár Banán, napriek tomu, že je veľký lenivec, zahryzne sa do sveta a spolu s novými a malými kamarátmi, čiže s Včielkou Médeou, Mravcom Jožom a Pavúkom Zdenom pocíti, ako chutí svet plný kradnutia a klamania, ale i veselých pesničiek, lietania a medových týždňov. Rozprávková komédia s pesničkami pre deti o zelenáčovi Banánovi, ktorý sa s pomocou kamarátov pasuje so svetom zaiste zaujme najmenších divákov.

Chorus Iglovia

15. apríla 2018 o 17:00, koncertná sála Reduty

Na konci týždňa bude oslavovať svoje 30. výročie zmiešaný spevácky zbor z nášho mesta – Chorus Iglovia. Pri tejto príležitosti sa bude v koncertnej sále Reduty konať ich koncert. Súčasť koncertu bude aj výstava fotografií, predaj CD a DVD.

Sherlock Koumes

15. apríla 2018 o 17:00, kino Mier

Kto by už len chcel kradnúť trpaslíkov? Je to naozaj uletená otázka, pokiaľ však tiež nie ste sadrová ozdoba nejakej záhradky a nejde vám tým pádom o krk. Našťastie sa po okolí potuluje istý detektív Sherlock, ktorý sa do riešenia tejto záhady pustí s nasadením sebe vlastným. Škoda len, že je tiež zo sadry. Animovaná komédia Sherlock Gnomes voľne nadväzuje na úspešnú trpasličiu shakespearovskú adaptáciu Gnomeo a Júlia, len žáner romantickej drámy nahrádza detektívkou.

Mesiac a Magnólie

15. apríla 2018 o 17:00 a 19:00, divadlo Kontra

Divadlo Kontra pozýva na vynikajúcu komédiu o zákulisí vzniku “Odviate vetrom”, jedného z najslávnejších filmov všetkých čias. Legendárny hollywoodsky producent David O. Selznick zamyká režiséra a scenáristu v svojej kancelárii a prinúti ich k nadľudskému výkonu… Dokonalé obsadenie, duchaplný humor, briskné dialógy, závratné tempo a neskutočná zábava vás čaká v nedeľu podvečer.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM