JAB Kultúra

Voľné dni sú predo dvermi, prichystajte sa na víkend: Pestrá ponuka akcií, ako ho prežiť v Spišskej

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní, kam vyraziť, vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré sa budú konať počas nastávajúceho víkendu v Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Voľné dni sú predo dvermi, prichystajte sa na víkend: Pestrá ponuka akcií, ako ho prežiť v Spišskej
Zdroj: TASR

BLŠÁČIK DETSKÝCH VECÍ

1.apríl od 9.00, materské centrum Dietka

Ak máte doma malé ratolesti, máme pre vás zaujímavý tip. Na jednom mieste môžete nájsť presne to, čo pre ne potrebujete. Burza detského oblečenia bude prebiehať na sídlisku Mier.

TOMÁŠ AGAT BLOŇSKI

Do 22. mája. 2016, Galérie umelcov Spiša

Výstava fotografa a výtvarníka za obdobie posledných dvoch dekád: od analógu via digitálne médium po aplikácie v mobile a na internete. Výstava je realizovaná v spolupráci s Domom fotografie.

JANA HUBINSKÁ

1.apríla.2016 o 18­.00, Koncertná sieň Reduty

Šansónovo-jazzový koncert známej slovenskej herečky a speváčky, držiteľky filmovej ceny Český lev a iných slovenských a zahraničných hereckých ocenení. Program obohatia hostia a rodáci zo Spiša.

RYSAVÁ JALOVICA

1.apríla 2016 o 19:00, Spišské divadlo

V štvrtok podvečer si môžete spestriť a zrelaxovať v Spišskom divadle. Komediálny príbeh o mužoch, ženách, pijatike a jednej jalovici vám zaručene vyčaruje úsmev na tvári.

MAŠKARÁDA

2.apríl. 2016 o 18.00, čajovňa Alchýmka

Československý koncert, slovenský pesničkár Ján Svetlan Majerčík a český huslista Petr Hemmer.

L.U.Z.A LEGENDA TOUR 2016

2.apríla.2016 o 21­.00, KTK klub

Čistychov, Slipo a Hajtkovič. Tri mená, ktoré tvoria legendárnu skupinu L.U.Z.A., sa po 8 rokoch znova spojili, aby prichystali fanúšikom ďalší kvalitný album plný poctivého rapu s názvom LEGENDA. Na špeciálnu show sa môžete tešiť v sobotu v noci.

ZOOTROPOLIS

2 a 3.apríla.2016 o 17­.00, kino Mier

Moderná zvieracia metropola Zootropolis je mesto ako žiadne iné. Skladá sa z niekoľkých obytných štvrtí, od nóbl predmestia Saharské pole po mrazivé sídlisko Tundrovka, domov polárnych zvierat. Animovanú komédiu si môžete vychutnať počas víkendu aj v Spišskej.

Môže vás zaujímať:

foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM