Kultúra

Voľné chvíle v Spišskej a okolí: 5 tipov, ako stráviť blížiaci sa víkend

Aj ďalší víkend, ktorý už klope na dvere, bude v Spišskej Novej Vsi a okolí plný zaujímavých podujatí. Pozrite si našich päť tipov, ako stráviť voľné chvíle.

Ilustračný obrázok k článku Voľné chvíle v Spišskej a okolí: 5 tipov, ako stráviť blížiaci sa víkend
Zdroj: Dnes24.sk

Spišský trh: 17.- 19 júl – Námestie SNV

60.ročník každoročného trhu. Okrem stánkov a kolotočov sa môžete tešiť počas víkendu na aj na bohatý kultúrna program . V piatok k nám zavíta Mloci, večer vystúpi folklórny súbor Čačinare a do neskorej noci vás bude zabávať country rocková hudobná skupina THE COLT.

V sobotu vás poteší recesistická hudobná skupina z Liptova PLOŠTÍN PUNK, folklórny súbor zo Žiliny ROZSUTEC a o 21.00 vystúpi legendárna česká rocková skupina OLYMPIC.

Spiš Expo: 16. – 19. 7. Júl – zimný štadión SNV

48. ročník Spišských výstavných trhov. Na viac ako 1000 štvorcových metrov bude ponúkať spolu 62 vystavovateľov. Výstava je rozdelená do piatich sekcií a otestovať si môžete aj zaujímavú vychytávku akou je jazda na elektrickej jednokolke.

Nočná pohárová súťaž: 18.júla od 20.30 Krompachy

VIII. ročník nočnej pohárovej súťaže hasičských družstiev mužov a žien o Putovný pohár DHZ Krompachy Začiatok súťaže o 20.30.

Memoriál Alexandra Nagya 19.júl od 9.00 – Futbalový štadión SNV

5. ročník Memoriálu Alexandra Nagya vo futbale bývalých hráčov Účastníci: Prešov, Košice, Michalovce, SNV

Smižiansky letný festival 19. júl od 13.00 – areál TJ SLOVAN

5.ročník festivalu na ktorom sa predstavia začínajúce rockové kapely z celého Slovenska. Hosťom večera je známa skupina z Jamníka Sám Sebou a Lukáš Adamec.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM