Rôzne

Vodičov v Spišskej čakajú dopravné obmedzenia: Týkať sa budú centra mesta

V našom meste budeme už onedlho musieť rátať s dopravnými obmedzeniami. Čaká nás ďalšie pravidelné podujatie a s ním spojená úplná uzávierka cestných komunikácii.

Ilustračný obrázok k článku Vodičov v Spišskej čakajú dopravné obmedzenia: Týkať sa budú centra mesta
Zdroj: Dnes24.sk

Už o pár dní zavládne v Spišskej Novej Vsi – Duch času a obyvatelia mesta ako aj jeho návštevníci sa môžu tešiť na pravidelné podujatie Dni mesta ako aj na 24. Trh ľudových remesiel.

Ako informujú kompetentní, práve z tohto dôvodu dôjde k úplnej uzávierke cestných komunikácii v centre nášho mesta a to nasledovne.

Letná ulica od križovatky pri Redute po križovatku so Školskou ul. v dňoch od 22. augusta 2019 (štvrtok) – od 9:00 hod do 25. augusta 2019 (nedeľa) – do 12:00 hod.

Zimná ulica od križovatky s Elektrárenskou ul. (socha gen. Nálepku) po budovu Reduty dňa 24. augusta 2019 (sobota) – od 17:30 hod do 19:00 hod.

„Uzávierka a obchádzka bude vyznačená prenosným dopravným značením,“ upozorňujú kompetentní.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Pozrite si aj zaujímavú akciu, ktorá a sa konala v Slovenskom raji. Zábery z Letného Festu nájdete v priloženej galérii.

OBRAZOM: V Slovenskom raji rozvoniavala obľúbená špecialita
17
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM