Krimi

Vodič subaru v Spišskej? Polícia: Spôsobil dve nehody, toľkoto nafúkal!

Polícia informovala, že v Spišskej došlo k dvom nehodám, ktoré podľa jej slov spôsobil ten istý vodič. Tu sú podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Vodič subaru v Spišskej? Polícia: Spôsobil dve nehody, toľkoto nafúkal!
Zdroj: KR PZ Košice

„V sobotu (21.7.) okolo 20:30 h došlo k dopravnej nehode na Ulici T. Vansovej v Spišskej Novej Vsi, kde miestny vodič viedol vozidlo zn. Subaru pod vplyvom alkoholu, narazil do betónového stĺpika oplotenia rodinného domu,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Tá zároveň dodala, že polícia na mieste dopravnej nehody vodiča podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,73 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,54 promile.

„Pri prešetrovaní nehody však zistili, že vodič predtým spôsobil dopravnú nehodu aj na križovatke ulíc Zimná-Konrádova, kde pri odbočovaní vyšiel mimo cesty, prešiel cez obrubník a narazil do stojaceho stĺpika vedľa priechodu pre chodcov,“ povedala Mésarová.

Krajská policajná hovorkyňa doplnila, že vodič bol prevezený privolanou posádkou RZP do nemocnice, kde bol ambulantne vyšetrený. „V danom prípade polícia začala trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a vykonáva ďalšie potrebné procesné úkony, škody doposiaľ nie sú presne vyčíslené,“ dodala Mésarová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM