JAB Kultúra

Víkendové tipy: Takéto podujatia radíme zažiť v našom meste

Zahnať nudu počas víkendu vám môžu pomôcť aj zaujímavé podujatia. Vybrali sme hneď niekoľko redakčných tipov na tie, ktoré sa uskutočnia v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové tipy: Takéto podujatia radíme zažiť v našom meste
Zdroj: Dnes24.sk

Luis a Ufóni

16. júna 2018 o 15:00 kino Mier

Pokiaľ ste si mysleli, že vo vesmíre je život, mali ste samozrejme pravdu. Nad modrou planétou krúži obrovský medzihviezdny krížnik plný ufónov rôznych tvarov, veľkosti a s úplne náhodným počtom očí, uší alebo rúk. Traja mimozemskí kamaráti si naladia vysielanie teleshoppingu a okamžite sa zamilujú do špeciálneho, bezkonkurenčne najlepšieho masážneho matraca za tú najlepšiu cenu. Je báječný a musia ho mať. Rozhodnú sa, že si ho zaobstarajú a potajomky sa k nám vydajú v lietajúcom tanieri. Sú ale nemotorní, robia hlúposti a namiesto hladkého pristátia, stroskotajú. A dobrodružstvo sa začína…

Spiš rock fest

16. júna 2018 o 17:00, Radničné námestie

V Spišskej si opäť prídu na svoje milovníci rockovej hudby. Žán Valžán & Friends, Opel & Exit rules, Vifoners, Kapura či Mr. Teddy & Side Kicks sú interpreti, ktorí to roztočia počas Spiš Rock Fest-u na pódiu pred Redutou v sobotu popoludní.

Art film fest

16. a 17. júna 2018, kino Mier

Novinkou filmového festivalu Art Film Fest, ktorému už tretí rok patria júnové Košice, bude aj špeciálne premietanie v Spišskej Novej Vsi. Pozrieť si môžete štyri filmy. V sobotu o 17:00 to bude čierna komédia o susedských problémoch s názvom Pod jedným stromom. Slovenskú drámu – Nina si môžete pozrieť o 19:30 za osobnej účasti prezidenta AFF Milana Lasicu, umeleckého riaditeľa AFF Petra Nágla a režiséra filmu Juraja Lehotského. V nedeľu budú na programe filmy Mečiar, slovenský dokument uvedený osobne režisérkou Terezou Nvotovou a maďarský historický film Kincsem – stávka na pomstu.

Turistika / Vršatec – Klapy

17. júna 2018 o 5:00, parkovisko za Domom kultúry

Klub slovenských turistov AC Lokomotíva Bane Spišská Nová Ves pozýva priaznivcov pešej turistiky na výstup v pohorí Bielych Karpát a Javorníkov – Vršatské Bralá (Chmeľová 925 m n m) – Klapy 654 m n m. Zraz je o 4:50 na parkovisku pod Domom kultúry v Spišskej.

Športové hviezdy deťom

17. júna 2018 o 12:00, Futbalový štadión

Slovenské hemofilické združenie pripravuje v nedeľu benefičný futbalový zápas s charitatívnym charakterom pod záštitou bratov Hudáčkovcov. Nebude chýbať ani autogramiáda, dražba upomienkových predmetov, tombola či rôzne atrakcie.

Mäkkelä / Dáša Fon Fľaša

17. júna 2018 o 18:00, sídlisko Mier – Vyšná hať

Koniec víkendu vám spestrí akustický family friendly koncert v komunitnej záhrade Zázračné Zelené Miesto. Zahrajú vám – Mäkkelä folk pop noir (Fínsko) a Dáša Fon Fľaša D.I.Y. akustik pank (Rajecké Teplice). Okrem hudby sa môžete tešiť aj na chutné občerstvenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM