JAB Kultúra

Víkendové podujatia v našom meste a okolí: Na ktoré si skočíte vy?

Môžeme sa tešiť, je tu opäť víkend. Za múry vášho domova vás môžu vytiahnuť aj rôzne akcie, ktoré sa v našom meste a okolí budú konať. Vybrali sme niekoľko z nich.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové podujatia v našom meste a okolí: Na ktoré si skočíte vy?
Zdroj: TASR

Cesta rozprávkovým lesom

1. júla 2017 od 10:00, ZOO – Madaras park

Hneď v prvý júlový víkend si prídu na svoje tí najmenší. V Madaras parku ich totiž čaká podujatie s názvom Cesta rozprávkovým lesom. Deti budú plniť originálne úlohy na rozprávkových stanoviskách. Na všetky deti v cieli čakajú darčeky.

Ja zloduch 3 (3D)

1. júla 2017 o 17:00, kino Mier

Najväčší svetový zloduch Gru a jeho žltí mimoní pomocníci sa vracajú v novom dobrodružstve. A budú čeliť nemenej rafinovanému zločincovi menom Baltazar Bratt. Našťastie má Gru aj ďalších pomocníkov – agentku Lucy Wilde a adoptovaný trojlístok: Margo, Edith a Agnes.

Brloh

1. – 2. júla 2017 o 19:00, kino Mier

Počas víkendu si prídu na svoje milovníci komédie, ktorá je pripravená v kine Mier. Keď sa stali rodičmi, dali si záväzok, podporovať sny svojej dcéry. Keď im došli peniaze, vymysleli spôsob, ako rýchlo zarobiť na jej školné. Množstvo vtipných i akčných príhod, privedie nakoniec dcéru Alex k bránam vytúženej univerzity…

Letné kino pred Redutou

1. júla. 2017 o 21.15, pred Redutou

Prvý z filmov v rámci letného kina pod holým nebom si budeme môcť pozrieť už v sobotu neskoro večer. Komédia s názvom Prázdniny all exclusive za začne premietať priamo pred budovou Reduty o 21:15 hod. Všetko sa začalo ako skvelá dovolenka s kamarátmi a snúbenicou v brazílskom raji. Slniečko, pláž, samba, rumba a rum, šantenie vo vode, dievčatá v bikinách. Práve tu chce Franck požiadať svoju snúbenicu o ruku. Jedného dňa sa partička vydáva na výlet, otec snúbenice (Christina Clavier) im vnúti aj storočnú babičku na elektrickom vozíku… a potom už prebieha horúčkovité pátranie.

Kapsa potras sa

2. júla 2017 o 16:00, pred Redutou

V prvú prázdninovú nedeľu si prídu na svoje aj tí najmenší. V rámci Kultúrneho leta si budú môcť užiť takmer každú nedeľu rozprávky v podaní rôznych divadiel nielen na námestí, ale aj na jednotlivých sídliskách. Túto nedeľu je pre nich pripravená rozprávka v podaní divadla Cililing z Prešova – Kapsa potras sa.

Shaman

2. júla 2017 o 17:00, pred Redutou

Nedeľné popoludnie spestrí priamo v centre mesta aj koncert. V rámci promenádnych podujatí vystúpi hudobná skupina Shaman zo susednej Levoče.

Howie a Rookie

2. júla 2017 o 19.30 , v Divadle Kontra

Temné zákutia Dublinu. Nasvrabený matrac. Dve mŕtve bojové exotické ryby. Humor a horor. Hit z Edinburghu, Londýna a New Yorku. Hru, ktorá získala všetky prestížne divadelné ocenenia si priaznivci divadla budú môcť vychutnať v nedeľu večer v divadle Kontra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM