Kultúra

Víkendové lákadlá v Spišskej a okolí: Nenechajte si ich ujsť ani vy

Zoznámte sa s nimi aj vy. Vybrali sme viacero lákavých podujatí, ktoré počas aktuálneho víkendu odporúčame nevynechať. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku Víkendové lákadlá v Spišskej a okolí: Nenechajte si ich ujsť ani vy
Zdroj: Dnes24.sk

Tajomná Levoča

21. júla 2018, námestie Levoča

Aj počas soboty sa bude konať v susednej Levoči pravidelné podujatie – Tajomná Levoča, ktorého súčasťou je aj medzinárodný Karpatský remeselný trh. Pripravený je bohatý kultúrny a sprievodný program. Tešiť sa môžete na skupinu Shaman, Carpe či Weedhouse či Majka Spirita. Nebudú chýbať ani ohňová show a živé sochy.

Spišská burza starožitností a kuriozít

21. júla 2018 od 8:00, staré trhovisko sídlisko Východ

V sobotu si prídu na svoje milovníci retro kúskov či rôznych zberateľských predmetov. Na starom trhovisku sa uskutoční pravidelná Spišská burza starožitností a kuriozít, kde môžete predať, kúpiť alebo vymeniť starožitnosti a predmety minulých čias.

Nočná prehliadka kaštieľa

21. júla 2018 o 19:00, Kaštieľ v Markušovciach

Večernú prehliadku kaštieľa a letohrádku Dardanely v Markušovciach si môžete vychutnať v sobotu vo večerných hodinách. Prehliadka je pripravená o 19:00 aj o 21:00 hod. Medzi jednotlivými vstupmi sa môžete tešiť aj na hudobné prekvapenie v letohrádku. Kde o 20:00 bude koncert Katky Koščovej.

Spišských 333 Extreme

21. júla o 18:00, pred Športovou halou

V sobotu podvečer sa dozvieme mená víťazov pretekov určený pre nadšencov horskej (MTB) cyklistiky, ktorí boli odhodlaní zabojovať na bicykli s prírodou Spiša aj na hranici svojich možností. Takmer dvesto cyklistov odštartovalo v piatok ráno a na sobotu podvečer je pripravené slávnostné vyhlasovanie výsledkov.

Life kouč

21. júla 2018 o 20:00, divadlo Kontra

V divadle Kontra je na sobotňajší večer pripravená komédia. Wendy potrebuje pomoc, alle aj jej terapeut! Ten stojí pred veľkou úlohou – spraviť z mladej naivky, ktorej život je jedna veľká katastrofa, úspešnú ženu. Ako to všetko dopadne sa dozviete už onedlho.

Letné kino / Aj dvaja sú rodina

21. júla 2018 o 21:15, Radničné námestie – pred Redutou

Vtipný a nonšalantný Samuel si užíva bezstarostný život na francúzskej Riviére. Jedného dňa ho však navštívi víkendový flirt Kristin a oznámi mu, že dieťa, ktoré drží v náručí – je jeho. Odovzdá mu dievčatko a utečie. Samuel vyráža s malou Glóriou do Londýna, kde Kristin márne hľadá.

Kultúrne leto

22. júla 2018 o 16:00, pódium pred Redutou

V rámci Kultúrneho leta si v nedeľu popoludní môžu najmenší pozrieť rozprávku v podaní Bábkové divadlo spod Spišského hradu – Jachymko. Po vystúpení nedeľné popoludnie priamo na námestí spestrí koncert country kapely zo Spišskej Novej Vsi – 3násť ciest.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM