JAB Kultúra

Víkend v Spišskej a okolí? Prinášame vám tipy na podujatia, ktoré tu môžete navštíviť

Neviete ešte, ako naložiť s voľnými dňami? Ak ich chcete stráviť v Spišskej a okolí, neprehliadnite redakčný výber naj podujatí, ktoré sa tu uskutočnia.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Spišskej a okolí? Prinášame vám tipy na podujatia, ktoré tu môžete navštíviť
Zdroj: Dnes24.sk

Helicopter Boogie 2019

15. a 16. júna 2019, Letisko

Počas víkendu môžete zažiť tandemový zoskok padákom so skúseným inštruktorom. Čaká vás let vrtuľníkom približne 15 minút s výhľadom na malebný Slovenský raj, majestátne Vysoké Tatry, historickú Levoču a Spišský hrad, výskok vo výške 4000 metrov z vrtuľníka Mil Mi-8, voľný pád 50 sekúnd rýchlosťou okolo 200 km/h, pokojný alebo adrenalínový let na padáku, ktorý spoločne môžete ovládať  5 – 7 minút, certifikát zo zoskoku. Nenáročná príprava pred zoskokom trvá len 10 – 15 min.   

Smižianske folklórne slávnosti

15. júna 2019 od 14:30, priestor pred Kultúrnym domom , Smižany

Obecné kultúrne centrum Smižany pripravil 28. ročník Smižianskych folklórnych slávností v ktorom vystúpia folklórna súbory zo Smižian aj z okolia. Hosťom bude folklórny súbor z Bratislavy. Súčasťou slávností bude aj 14. ročník jarmoku ľudových remesiel.

Veľký zlý lišiak a iné príhody

15. júna 2019 o 17:00, kino Mier

Vidiek nie je vždy taký pokojný ako sa zdá a zvieratká z tejto farmy sú nevyspytateľné: lišiak, ktorý je mamou pre trojicu kuriatok; zajac, ktorý sa hrá na bociana či kačka, ktorá chce byť Santa Clausom. Keď si myslíte, že život na vidieku je prechádzka ružovou záhradou, zamyslite sa znova!

Muži v čiernom: Globálna hrozba

15. júna 2019 o 19:00, kino Mier

Muži v čiernom od nepamäti chránia našu Zem pred vesmírnou háveďou. V novom dobrodružstve však stoja proti hrozbe, s akou sa ešte nestretli: zradcovi v ich vlastných radoch. Akčnú komédiu si môžete pozrieť v sobotu večer.

Tri letušky v Paríži

16. júna 2019 o 18:00, Dom Kultúry Mier

Parížsky architekt, presvedčený starý mládenec a oddaný fanúšik letušiek, si udržiava spoločnú domácnosť s tromi snúbenicami súčasne. Všetko klape, kým ich letecké spoločnosti lietajú podľa plánu a on má čas sa venovať každej z nich dva dni v týždni. V nedeľu si užíva zaslúžené voľno. Všetko je ideálne, dámy o sebe nevedia, kým však … nenastanú v letovom poriadku zmeny. Kolotoč bláznivých situácií sa môže začať. V situačnej komédii sa predstaví Richard Stanke, Ján Dobrík, Henrieta Mičkovicová, Ivana Kubačková a Mária Breinerová pod režisérskou taktovkou Eduarda Kudláča a v kostýmoch Evy Kudláčovej Rácovej.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zachytené objektívom: MŠ Stolárska oslavovala Deň rodiny
27
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM