JAB Kultúra

Víkend je už tu: Novovešťania, aké zaujímavé akcie môžete zažiť?

Dočkali sme sa. Víkend je už tu. Prinášame vám náš výber zaujímavých podujatí, ktoré môžete počas neho zažiť v Spišskej a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkend je už tu: Novovešťania, aké zaujímavé akcie môžete zažiť?
Zdroj: Dnes24.sk

LEVOČSKÁ BIELA PANI

21. januára. 2017 o 18:00 a 19:30, priestory provinčného domu

Múzeum Spiša v Spišskej Novej Vsi pripravilo na sobotu zaujímavú prehliadku výstavy. Večernú prehliadku výstavy môžete vidieť v dvoch vstupoch v podaní lektorov v historických kostýmoch. Celá prehliadka bude obohatená o divadelné predstavenie Divadla teatrálnej skratky venované Juliane Korponayovej.

RUM A VODKA

21. a 22. januára. 2017 o 19:00, divadlo Kontra

Vo večerných hodinách počas obidvoch dní víkendu si môžete v divadle Kontra vychutnať komédiu o tom, aký dokáže byť vskutku šialený víkend. Divadelné predstavenie je pripravené pre milovníkov silných dojmov a silných drinkov.

JÁNOŠÍK ALEBO PRAVDA JE LEN JEDNA

22. januára. 2017 o 19:00, Spišské divadlo

Kto by nepoznal Jánošíka. Na sobotný večer si herci Spišského divadla pripravili hru s pesničkami o tom, ako sa z obyčajného človeka stane zbojník, hrdina a národná legenda.

KARNEVAL NA ĽADE

22. januára.2017 o 13:3­0, areál TJ Slovan Smižany

Tradičné podujatie v susedných Smižanoch je pripravené na nedeľné popoludnie. Karnevalové stretnutie masiek na ľade s dobrou hudbou a zábavou je určené pre všetky vekové kategórie. Najlepšie masky čaká aj odmena.

PALCULIENKA

22. januára. 2017 o 16:00, Spišské divadlo

Herci Spišského divadla si pre najmenších divákov pripravili na nedeľu známu rozprávku o Palculienke. Poetickú rozprávku o malej bytosti, ktorá si hľadá svoje miesto na svete, si môžete pozrieť v nedeľu popoludní o 16:00 hodine.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

22. januára.2017 o 18:0­0, zimný štadión

Ak máte radi aktívny oddych a zimné športy, víkend môžete ukončiť aj aktívne a to na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM