Rôzne

VIDEO: Ľudia zažili prekvapenie. Veď sledujte, čo v Spišskej robila novopečená miss

Najkrajšou ženou Spiša sa len pred pár dňami stala Klaudia Repková zo Spišskej Novej Vsi. A tá dnes vyrazila do nášho mesta s jasným cieľom.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Ľudia zažili prekvapenie. Veď sledujte, čo v Spišskej robila novopečená miss
21
Galéria
Zdroj: sukr. archív K. Repková

Len pred pár dňami sme spoznali najkrajšiu ženu Spiša. Stala sa ňou študentka strednej školy ekonomickej, Novovešťanka Klaudia Repková. Dnes spolu s ostatnými dobrovoľníkmi vyrazila do nášho mesta, aby spríjemnila deň okoloidúcim.

Zdroj: Dnes24.sk

Kráska zo Spišskej sa totiž zapojila do dnešného Dňa objatí Hug Day 2018. Ako pre náš portál prezradila, na tejto známej akcii sa podieľala po prvýkrát a to s jasným cieľom. „ Chcem priniesť ľuďom radosť a budem rada, keď ľuďom vyčarím úsmev na tvári. Zároveň sa teším na malé detičky, ktoré pôjdeme objať do nemocnice,“ povedala Klaudia.

Pozitívne reakcie

Objatia v rámci spomínej akcie rozdávala spolu s inými dobrovoľníkmi od 10:00 hodiny dopoludnia. Ako doplnila, ľudia väčšinou reagovali pozitívne a s úsmevom. Pár z nich sme sa opýtali, aké je to objať sa s misskou „Veľmi príjemné, videl som ju na fotkách, že to vyhrala a som rád, že sme sa mohli stretnúť aj osobne,“ prezradil oslovený mladý muž. Ani ženy či deti sa objatiu nebránili. „Sme rady, že nás len tak niekto objíme, mohlo by to byť častejšie. S miss sme sa ešte neobjímali,“ zhodli sa mamičky.

Desiatky dobrovoľníkov

Do 7. ročníka Dňa v objatí sa podľa slov organizátorky Dominiky Kuchárovej zapojilo tento rok v Spišskej Novej Vsi 35 dobrovoľníkov. „Dnes sme sa stretli hlavne s cieľom objímať a rozdávať radosť. Vzhľadom k tomu, že už dva roky sa táto akcia v Spišskej nekonala, počítať objatia nebudeme. Budeme radi, keď prinesieme túto peknú myšlienku naspäť do nášho mesta,“ ozrejmila organizátorka. Dobrovoľníci objímali ľudí po celom námestí v Spišskej, navštívili aj mestskú radnicu a v objatiach pokračovali v charite i v nemocnici.

Ako rozdávala objatia Miss Spiša spolu s ostatnými dobrovoľníkmi si môžete pozrieť v našej fotogalérií či priloženom videu.

FOTO: V stredu v našom meste rozdávali objatia, v akcii bola aj miss!
21
Galéria

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM