JAB Rôzne

Vianočný trh prinesie aj dopravné obmedzenia: Takto bude uzavreté centrum mesta

Vianočný trh v Spišskej Novej Vsi odštartuje už o pár dní. Motoristi sa však musia pripraviť aj na dopravné obmedzenia s ním súvisiace.

Ilustračný obrázok k článku Vianočný trh prinesie aj dopravné obmedzenia: Takto bude uzavreté centrum mesta
Zdroj: Dnes24.sk

Najkrajšie sviatky v roku sa nezadržateľne blížia. Ešte predtým však do Spišskej zavítal aj Mikuláš a predvianočnú atmosféru znásobí 29. ročník tradičného Vianočného trhu.

Ten odštartuje už o tri dni a prinesie viaceré novinky ako aj bohatý kultúrny a sprievodný program, ktorý sa bude konať priamo v centre mesta. Práve s Vianočným trhom súvisia aj dopravné obmedzenia, s ktorými treba počas troch dní počítať.

Mesto Spišská Nová Ves usporiada v dňoch 13. – 15. decembra 2019 na cestnej komunikácii na Letnej ulici 29. Vianočný trh.

Ako upozornili kompetentní, v tejto súvislosti bude v čase konania trhu Letná ulica uzavretá od piatku 13. decembra od 4:00 hod. do nedele 15. decembra do 20:00 hod. a na Zimnej ulici dôjde k obmedzeniu rýchlosti.

„V piatok 13. decembra od 18:00 do 22:00 hod. bude Zimná ulica v časti od sochy gen. Nálepku až po Radnicu uzavretá z dôvodu prebiehajúceho videomappingu na fasáde Evanjelického kostola pod názvom Mesto SNoV," uzatvárajú.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Ako to vyzeralo minulý rok na Vianočnom trhu si môžete pozrieť aj v priloženej galérii.

FOTOREPORTÁŽ: V našom meste sa už rozbehol 28. Vianočný trh
32
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM