JAB Rôzne

Vianočná rozprávka, jarmok aj príchod Mikuláša:Toto sa chystá na sídlisku Západ

Najmenších Novovešťanov už onedlho poteší príchod Mikuláša. Ten so svojou družinou zavíta aj pred centrum voľného času na sídlisku Západ.

Ilustračný obrázok k článku Vianočná rozprávka, jarmok aj príchod Mikuláša:Toto sa chystá na sídlisku Západ
Zdroj: Dnes24.sk

Obdobie najkrajších sviatkov v roku sa pomaly približuje, predtým poteší najmenších určite aj príchod Mikuláša, ktorý každý rok prichádza so svojou družinou, aby obdaroval deti rôznymi sladkosťami. Inak to nebude ani tentoraz a Mikuláš príde aj na sídlisko Západ pred Centrum voľného času Adam.

Obľúbené podujatie s názvom Prichádza zima k nám sa bude konať 4. decembra v areál CVČ Adam na Hutníckej ulici

Ako nám prezradila Klaudia Bigošová zo spomínaného centra voľného času, slávnostné popoludnie odštartuje už od 13:00 hod. a to jarmokom, ktorý sa bude taktiež konať v areáli centra a bude trvať až do večerných hodín.

Vianočnú náladu prinesú svojim vystúpením aj deti z materskej, základnej školy či centra voľného času. „Na príchod Mikuláša spolu s jeho družinou sa môžu deti tešiť o 16:00 hod,“ priblížila s tým, že úlohou Mikuláša bude aj rozsvietiť vianočný stromček.

Deti sa zaiste potešia aj večernej Vianočnej rozprávke, ktorú si budú môcť pozrieť na plátne priamo pred centrom voľného času.

Program:

  • 13:00 – 18:00 hod. Jarmok – stánky (perníky, občerstvenie)
  • 15:30 – 16:00 hod. Vianočná nálada – program a vystúpenia detí MŠ, ZŠ, CVČ
  • 16:00 – 18:00 hod. Otvorenie / Príchod Mikuláša / Rozsvietenie stromčeka / Sladké Mikulášske potešenie / Večerná vianočná rozprávka

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Mikuláša v podaní otužilcov zo Spišskej a okolia si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Zábery zo Slovenského raja, ktoré treba vidieť: Takýto Mikuláš tam zavítal :)
20
Galéria

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM