JAB Kultúra

Veľkonočný predĺžený víkend: Takéto lákavé podujatia v našom meste a okolí ponúkne

Veľkonočný predĺžený víkend je už tu. Pozrite si náš výber naj akcií, ktoré v Spišskej a okolí ponúkne.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočný predĺžený víkend: Takéto lákavé podujatia v našom meste a okolí ponúkne
Zdroj: Dnes24.sk

Veľkonočný výstup na Matku Božiu

20. apríla 2019 o 8:20, autobusová zastávka pred Poľovníkom Novoveská Huta

Odbor Klubu slovenských turistov AC Lokomotíva Bane Spišská Nová Ves pripravil pre turistov a milovníkov prírody Veľkonočný výstup na Matku Božiu na trase: Novoveská Huta – sedlo Vúrec – Medvedia hlava (903 m n. m.) – Matka Božia (906 m n. m.) – Košiarny briežok – Spišská Nová Ves.

Vahh no khyl – vernisáž a skejt session

20. apríla 2019 od 13:00 Galéria Búdka - skejtpark

Vernisáž výstavy „Vahh no khyl“ Jonneho Väisänena, skejťáka a umelca z Fínska, ktorý štvrtým rokom študuje v Prahe. Za tie roky chodí domov len občas na prázdniny, od domácej skejtovej komunity sa postupne odtrháva a pripája sa k tej pražskej. V Búdke vystaví fotky z Fínska z týchto posledných rokov, kedy jeho starší kamoši prestávajú skejtovať, mladších skejťákov nepozná, no napriek tomu jazdí a všetko zachytáva na svoj malý analógový foťáčik. Súčasťou bude celodenná skejt session a BEST TRICKY za vecné ceny. 

Flut

21. apríla 2019 o 17:00, ZáZeMie

Počas Veľkonočnej nedele zavíta do Komunitnej záhrady – Zázračné zelené miesto, na sídlisku Mier hudobný hosť z Nemecka. Vychutnať si na čerstvom vzduchu môžete kompletne akustický family-friendly koncert kapely Flut. Okrem hudby sa môžete tešiť aj na chutné občerstvenie.

Hľadá sa Yeti

21. apríla 2019 o 17:00, kino Mier

Aj pre najmenších je pripravená vo veľkonočné popoludnie rozprávka v kine Mier. Charizmatický bádateľ Lionel Frost sa rozhodne vypátrať legendárneho Y­etiho. Na jeho prekvapenie vie Yeti nie len rozprávať, ale je osamelý a chýba mu rodina. Spolu sa tak vydajú na dobrodružnú cestu za nájdením Yetiho vzdialených príbuzných.

Rum a vodka

22. apríla 2019 o 16:00, divadlo Kontra

Prežite netradičný veľkonočný pondelok s komédiou v Divadle Kontra. Hádka so šéfom. Pár pív. Hádka so ženou. Zase pár pív. Koniec? Nie! To je len začiatok šialeného víkendu, v ktorom sa môže prihodiť všetko…

Veľkonočný koncert / MUSETRIO

22. apríla 2019 o 18:00, letohrádok Dardanely

V letohrádku Dardanely v neďalekých Markušovciach si môžete sviatočné popoludnie spríjemniť príjemnou hudbou zoskupenia Musetrio .  (Viktória Urdzíková – husle, Terézia Dvorská – violončelo, Zuzana Lániková – klavír, spev) 

Zamilovaná Glória

22. apríla 2019 o 19:00, kino Mier

Gloria je rozvedená päťdesiatnička s už dospelými deťmi a nudným kancelárskym životom. Po večeroch sa však rada odviaže v klube na tanečnom parkete, kde raz stretáva Arnolda. Gloria sa doňho nečakane zamiluje a po rokoch opäť zažíva radosti i strasti nového ľúbostného vzťahu, ktorý ju ovplyvní viac, než je ochotná si priznať.

Počas týždňa sa nám predviedli v ľudovom šate naši najmenší. Fotky z tradičného podujatia nájdete v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Objektívom: Ľudové tance a piesne v podaní detí zo spišskonovoveských MŠ
27
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM