Iné športy

Veľké zápolenie plavcov v Spišskej: Na plavárni si zmerali sily seniori

Cez víkend bolo na plavárni v meste poriadne rušno. Plavci Plaveckého seniorského klubu už po trinásty raz zorganizovali Majstrovstvá mesta v plávaní seniorov.

Ilustračný obrázok k článku Veľké zápolenie plavcov v Spišskej: Na plavárni si zmerali sily seniori
Zdroj: Igor Murko

Už 13. ročník majstrovstiev mesta Spišská Nová Ves v plávaní seniorov – Masters 2017 sa konal v sobotu v spišskonovoveskej plavárni. Organizátormi boli plavci Plaveckého seniorského klubu Spišská Nová Ves.

Na pretekoch sa tento rok zúčastnilo 24 mužov a 16 žien, čo je oproti minulému roku trošku menej štartujúcich. Plávali sa 3 disciplíny. Muži mali možnosť zmerať si čas na 50 VS, 100 P a 200 VS, ženy zasa na 50 VS a 100 P. Muži i ženy plávali v 4 vekových kategóriách, pričom rozhodujúci bol rok narodenia.

Celé preteky aj vyhlasovanie výsledkov prebehlo bez problémov a celé preteky sa odohrali v sobotu dopoludnia vrátane občerstvenia. Víťazi v každej disciplíne a každej kategórii dostali diplom a sladkú odmenu a na záver aj malé občerstvenie.

„Mestské Masters je jedna z dvoch veľkých akcií nášho klubu. Radi tieto preteky organizujeme a ešte radšej privítame nových štartujúcich. Teší ma, že toto všetko robíme nielen pre seba, ale hlavne pre tých druhých. Prihlásiť sa môže ktokoľvek a veru sa štartujúci rok, čo rok aj obmieňajú. Počet pretekárov tento rok dosiahol číslo 40, čo sa už viacej rokov opakuje. Sme radi, že sa mestské MASTERS stali pravidelnou akciou ľudí, ktorí sa na ňu tešia, ale na druhej strane badať aj nové tváre. A to nás zaväzuje,“ zhodnotil 13. ročník mestských Masters predseda PSK SNV Ladislav Ruttkay.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM