Jakub Forgács Krimi

Veľká krádež mobilov v Spišskej: Z obchodu zmizli telefóny za desiatky tisíc eur!

Do pozornosti neznámeho páchateľa v Spišskej Novej Vsi sa dostali mobilné telefóny. Podľa slov polície sa vlámal do predajne, odkiaľ si odniesol poriadne mastný lup.

Ilustračný obrázok k článku Veľká krádež mobilov v Spišskej: Z obchodu zmizli telefóny za desiatky tisíc eur!
Zdroj: Policajný zbor SR

„Spišskonovoveskí policajti intenzívne pátrajú po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý sa v noci zo pondelka na utorok násilím cez strechu vlámal do jednej z predajní elektroniky v Spišskej Novej Vsi,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Cez vytvorený otvor v strope vnikol do predajne, kde sa následne vlámal do stojanu s mobilnými telefónmi, z ktorého odcudzil doposiaľ presne nezistené množstvo mobilných telefónov rôznych značiek,“ pokračoval policajný hovorca. Bratislavská obchodná spoločnosť predbežne vyčíslila škodu na cca 45 000 eur.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v tejto súvislosti včera vykonal prvotné neodkladné a neopakovateľné úkony a začal trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže. „V blízkosti predajne na parkovisku polícia zaistila štyri tašky naplnené mobilnými telefónmi, pravdepodobne pochádzajúce z tejto krádeže,“ povedal hovorca a dodal, že páchateľovi za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

V Spišskej našli tašky naplnené mobilmi, pochádzajú z krádeže v obchode?
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM