Rôzne

V Spišskej treba počítať s odstávkou vody: Týchto ulíc sa bude týkať

Na niektorých uliciach v Spišskej Novej Vsi treba počítať na niekoľko hodín s odstávkou vody. O ktoré ulice konkrétne ide?

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej treba počítať s odstávkou vody: Týchto ulíc sa bude týkať
Zdroj: Dnes24.sk

Niektoré ulice v našom meste budú niekoľko hodín bez vody. Ako oznámila Podtatranská vodárenská spoločnosť, z dôvodov prevádzkovej havárie bude prerušená dodávka pitnej vody v termíne:

10. decembra 2019 od 8:00 do 13:00 hod.

S odstávkou musia počítať obyvatelia Spišskej Novej Vsi na týchto uliciach: Duklianska, Ing. Rojkoviča, Slnečné nábrežie, Medza.

Ako ozrejmili kompetentní, náhradné zásobovanie bude zabezpečené s ohľadom na technické možnosti, miestne, dopravné a klimatické podmienky. V tejto súvislosti žiada Podtatranská vodárenská prevádzková spoločnosť, a. s., o predzásobenie pitnou vodou.

Viac informácií obdržíte na zákazníckej linke PVPS, a. s. 0850 111 800. „Podtatranská vodárenská prevádzková spoločnosť, a. s., sa vopred ospravedlňuje za spôsobené potiaže a ďakuje za trpezlivosť," uzatvárajú.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM