JAB Rôzne

V Spišskej sa stretli stovky motorkárov: Spoločne odštartovali novú sezónu, FOTO

Spoločnou jazdou v utorok na Spiši slávnostne otvorili novú motorkársku sezónu. Niekoľko stoviek motorkárov odštartovalo dopoludnia z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej sa stretli stovky motorkárov: Spoločne odštartovali novú sezónu, FOTO
30
Galéria

Štvrtý zraz motorkárov na Spiši spojený so začatím novej motorkárskej sezóny a spoločnou jazdou naplánovali organizátori na 1. mája. Ako pre náš portál povedal František Solák, predseda Motoklubu Spiš, pekné počasie prilákalo do Spišskej Novej Vsi okolo tristo motorkárov nielen zo Spiša.

VIDEO: Spišská bola svedkom veľkej spoločnej jazdy motorkárov
1
Galéria

„Okrem Spišskej, Popradu, Levoče, Gelnice či Rožnavy sa pridali k nám aj motorkári z Martina či Žiliny, čo nás veľmi teší,“ doplnil. Ako ďalej prezradil predseda motoklubu, okrem hromadnej jazdy súčasťou akcie bolo aj posvätenie motoriek u farára Mariána Kuffu v Žakovciach.

Spoločnej jazdy sa zúčastnil aj primátor nášho mesta Ján Volný. „Ja jazdím na motorke vždy dvakrát – na otvorení a na ukončení sezóny. Jazdu na motorke vnímam ako návrat do mladosti,“ povedal pred spoločnou jazdou.

Motorkári odštartovali z Radničného námestia v Spišskej Novej Vsi, odkiaľ pokračovali do Popradu a Levoče, Veľkej Lomnice a cez Huncovce, Žakovce a Vrbov až do Smižian. Tam akcia vyvrcholila koncertom a tombolou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Veľká fotogaléria: V našom meste sa stretlo niekoľko stoviek motorkárov
30
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM