JAB Samospráva

V Spišskej zostali v boji o primátorské kreslo už len 3 kandidáti: Vieme, kto sa vzdal predčasne...

Ďalšia zmena! V Spišskej Novej Vsi je opäť o záujemcu o primátorské kreslo menej. Z pôvodných piatich kandidátov ostali už len traja. Kto teda ostáva a kto sa vzdal?

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej zostali v boji o primátorské kreslo už len 3 kandidáti: Vieme, kto sa vzdal predčasne...
Zdroj: Dnes24.sk

Hoci už dlhšie pred termínom odovzdania kandidátnych listín to vyzeralo tak, že o post primátora sa budú uchádzať v Spišskej len dvaja muži – súčasný primátor mesta Ján Volný a podnikateľ a poslanec mestského zastupiteľstva Pavol Bečarik – po odovzdaní kandidátok bolo uchádzačov o primátorské kreslo napokon až päť. Situácia sa však ešte v ten deň zmenila, keď jeden z kandidátov a to Peter Borovský svoju kandidatúru stiahol.

Ako nám potvrdila zapisovateľka volebnej komisie Lucia Baldovská, k dnešnému dňu má Spišská Nová Ves kandidátov na primátora už len troch. V utorok sa totiž vzdal kandidatúrý aj najmladší z kandidátov – 34 ročný Patrik Bučák, ktorý kandidoval, ako nezávislý. „Kandidátku prišiel stiahnuť osobne v priebehu včerajšieho dňa,“ povedala pre náš portál Lucia Baldovská.

Kto teda zostal?

  • 1.Pavol Bečarik (55 ) podnikateľ – kandiduje ako nezávislý
  • 2. Otto Stettner (48) právnik, mediátor – kandiduje za stranu občianskej ľavice
  • 3.Ján Volný, (60 ) primátor mesta –Kandiduje za SMER – sociálna demokracia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM