Miroslav Pomajdík Krimi

V Spišskej kradli 14 a 15-ročné deti: Kým predavačka upratovala, odcudzili 2 trezory

Pred týždňom sa odohrala krádež v predajni na Zimnej ulici v Spišskej Novej Vsi, pri ktorej boli odcudzené dva trezory, v ktorých sa spolu nachádzala hotovosť vo výške 605 eur. Spišskonovoveským policajtom sa už podarilo vypátrať podozrivé osoby.

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej kradli 14 a 15-ročné deti: Kým predavačka upratovala, odcudzili 2 trezory
Zdroj: TASR

V predajni mala kradnúť štvorica tínedžerov Tomáš (15), Kamila (15), Eduard (14) a Sandra (14). Polícia ich obvinila z prečinu krádeže a hrozí im ako maloletým ročné väzenie. „Títo pred týždňom (12.6.2013) okolo obeda v predajni na Zimnej ulici v Spišskej Novej Vsi využili nepozornosť predavačky, ktorá upratovala prevádzku a z pultu predajne odcudzili voľne položený plechový trezor s hotovosťou 215 eur a z neuzamknutej skrinky pod pultom odcudzili ďalší plechový trezor s hotovosťou zhruba 390,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Alexander Szabó.

Celková vzniknutá škoda bola vyčíslená na viac ako 650 eur. Ukradnuté peniaze si mali medzi sebou rozdeliť a použiť na svoje potreby. Obvinený Tomáš bol už v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený okresným súdom pre krádež.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM