JAB Samospráva

V Spišskej je dobojované: Primátor zostáva vo funkcii, prečítajte si reakciu jeho protikandidáta!

Výsledky komunálnych volieb v Spišskej Novej Vsi sú už známe. Podľa nich súčasný primátor Ján Volný obhájil tretíkrát svoj post. Aká bola reakcia jeho protikandidáta?

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej je dobojované: Primátor zostáva vo funkcii, prečítajte si reakciu jeho protikandidáta!
Zdroj: TASR

Nezávislý kandidát Pavol Bečarik (47) sa uchádzal o kreslo primátora Spišskej Novej vsi po prvý krát. Skončil však na druhom mieste s celkovým počtom hlasov 4 227. Víťazom sa stal Ján Volný so 6 946 hlasmi. Jeho reakciu na víťazstvo si môžete prečítať TU.

Ako zareagoval Bečarik po zverejnení neoficiálnych výsledkov? „Som v pohode. Ľudia si vybrali. Veril som, že to ľudia pochopia, že Spišská potrebuje zmenu, ale nestalo sa. Oni rozhodli o tom kam bude smerovať toto mesto,“ vyjadril sa pre Spišskú 24 Bečarik.

A čomu sa chce neúspešný kandidát venovať ďalej? „Život sa nekončí a ja idem ďalej. Budem sa venovať tomu čo doteraz a budem pokračovať v svojich plánoch, ako poslanec košického samosprávneho kraja a aj ako podnikateľ,“ uzavrel.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM