Rôzne

V Slovenskom raji bude veselo: Podlesok bude patriť tým najmenším

Už onedlho si prídu na svoje všetky deti. Na Podlesku sa totiž chystá akcia určená práve im. Na čo všetko sa môžu tešiť?

Ilustračný obrázok k článku V Slovenskom raji bude veselo: Podlesok bude patriť tým najmenším
Zdroj: TASR

Letné prázdniny sú v plnom prúde a tí najmenší sa môžu tešiť na ďalšiu zaujímavú akciu, ktorá sa pripravuje v Slovenskom raji na Podlesku a to v prvú augustovú nedeľu.

Ako nám povedala starostka Hrabušíc Jana Skokanová, na Podlesku sa snažia spestriť pobyt všetkým turistom a taktiež chcú domácich vylákať do lona prekrásnej prírody.

„Tento rok sme sa zamerali na tých najmenších návštevníkov Slovenského raja. Koncom júna sme na Podlesku otvorili náučný miniareál pre deti a teraz sme im chceli pripraviť zábavné a zaujímavé popoludnie," ozrejmila starostka.

Podujatie bude prebiehať 6. augusta od 13:00 hod. na Podlesku.

Pre deti bude pripravených niekoľko úloh, ktorými sa dostanú k zaujímavému pokladu, uskutoční sa aj minidiskotéka. Pozrieť si môžu ukážky hasičskej a horskej techniky. Nebudú chýbať rôzne súťaže ani atrakcie, akými sú nafukovacia šmýkačka, hrad či maľovanie na tvár. Popoludnie deťom spestrí a svojimi pesničkami ich zabaví Miro Jaroš.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM