JAB Rôzne

V Slovenskom raji bolo poriadne veselo: Otužilci oslavovali Mikuláša, FOTO

Vskutku zaujímavý Mikuláš zavítal počas uplynulého víkendu do Slovenského raja. Tešili sa však z neho najmä dospeláci, veď si to pozrite :)

Ilustračný obrázok k článku V Slovenskom raji bolo poriadne veselo: Otužilci oslavovali Mikuláša, FOTO
20
Galéria

Príchod Mikuláša je akousi predzvesťou blížiacich sa vianočných sviatkov. Ako sme vás už informovali, do Spišskej zavítal hneď dvakrát. Najskôr potešil deti na sídlisku Západ pred Centrom voľného času Adam.

O deň neskôr ho zase naši najmenší privítali v centre Spišskej Novej Vsi. Aj keď z príchodu Mikuláša sa tešia najmä deti, Mikuláš zavítal aj do Slovenského raja a tam potešil najmä dospelákov. Prišiel tam navyše v netradičnej podobe a s netradičnými darčekmi.

Takmer 30 otužilcov sa počas uplynulého víkendu stretlo na Zelenej lávke a to práve pri príležitosti príchodu Mikuláša. Ako pre náš portál povedal Peter Klein, predseda a zakladateľ klubu Pstruhy Slovenského raja, od ich vzniku je to už ich druhý Mikuláš.

„Tento rok sme však pozvali k sebe aj tatranských otužilcov,“ doplnil s tým, že vianočné otužovanie na oplátku bude zase v réžii Tatrancov. Okrem otužovania v ľadovom Hornáde, ktorý mal dva stupne, naozaj čakal na všetkých otužilcov aj Mikuláš, ktorý im doniesol darčeky v podobe nanukov.

Keďže Perinbaba dopriala bohatú snehovú prikrývku aj na Spiši a aj v ten deň snežilo, nechýbala ani poriadna guľovačka v plavkách a spoločný tanec. Spoločnosť otužilcom robil aj parádny snehuliak. Slávnostné otužovanie ukončili teplým čajíkom či koláčom. A tí najotužilejší zimným nanukom.

Viac uvidíte v našej priloženej fotogalérii.

Zábery zo Slovenského raja, ktoré treba vidieť: Takýto Mikuláš tam zavítal :)
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM