Oliver Buza Iné športy

V poslednom kole sme zdolali COP Nitra, vo štvrťfinále play - off nás čaká Paneurópa BA.

V poslednom kole základnej časti Spišiačky privítali hostky z Centra olympijskej prípravy z Nitry a po dobrom výkone zvíťazili 3 -1 . V prvom kole play -off sa stretnú s Paneurópou Bratislava.

Atleticky výborne pripravené hostky prvom sete prekvapili naše volejbalistky i slušne zaplnenú športovú halu. Výborným servisom odtlačili Spišiačky od siete a úvodný set vyhrali. V tom druhom domáce podstatne zlepšili príjem, na sieti sa začali presadzovať overené esá Kubová s Hnátovou. V ďalšej časti hry sa k nim parádne pridala ľavoruká Jakábová a razom smie viedli 2 –1. V sete číslo 4 sa Nitranky pokúsili častým mixovaním zostavy zhodiť domáce z víťaznej vlny, problémy robila hlavne výborne smečujúca Hudecová. Spišiačky však v druhej polovici setu opäť prepli na vyšší rýchlostný stupeň a kolektívnym poňatím hry zápas dotiahli do víťazného konca.

Martin Roško (tréner SNV) : „Zápasy v závere základnej časti sú vždy ťažké. Rozohrané družstvá sa snažia podávať kvalitné výkony, je to zväčša o servise a jeho príjme. Dnešný zápas vyšiel jednoznačnejšie nám i keď nám práve vďaka horšiemu príjmu podania ušiel ten prvý set.Na play – off sa tešíme, dúfam,že s Paneurópou zohráme kvalitné duely, v sezóne sa nám podarilo ich poraziť, takže si veríme. Je to však šport, vyhrať môže len jeden z nás. Ale veríme si!“.

Veronika Jakábová (Sp.Nová Ves) : „Dnešný zápas hodnotím veľmi pozitívne, hoci sme horšie začali a ťažšie sa dostávali do tempa.Potom to však bolo fajn a bez problémov sme vyhrali. Na play – off sme pripravené veľmi dobre a cez Paneurópu chceme prejsť “.

Spišská Nová Ves – COP Nitra 03. 03. 2012, 18:00 3 : 1 –20,12,16,13

  • ob-

Foto : Michal Buza

Volejbal - extraliga ženy
18
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM