Krimi

V okrese Spišská sa stala vážna nehoda: Vodič po prevoze do nemocnice podľahol zraneniam

Muži zákona informovali, že v okrese Spišská došlo k vážnej nehode. Doplnili, že vodič po prevoze do nemocnice podľahol zraneniam.

Ilustračný obrázok k článku V okrese Spišská sa stala vážna nehoda: Vodič po prevoze do nemocnice podľahol zraneniam
5
Galéria

Krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová informovala, že včera vo večerných hodinách došlo v okrese Spišská Nová Ves k vážnej dopravnej nehode.

„O 20:50 h viedol 31-ročný vodič z okresu Spišská Nová Ves osobné motorové vozidlo zn. VW Passat po Odorínskej ceste v obci Markušovce v smere na obec Odorín, pričom po prejdení ľavotočivej zákruty na zasneženej ceste nezvládol vedenie vozidla, pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy stavu a povahe vozovky, zišiel mimo cestu, kde sa prevrátil na strechu. Vozidlo skončilo prevrátené v potoku,“ uviedla Mésarová.

Krajská policajná hovorkyňa dodala, že pri dopravnej nehode vodič utrpel zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Doplnila, že dvaja spolujazdci, ktorí sa vo vozidle nachádzali, neutrpeli žiadne zranenia.

„Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti dopravnej nehody, ako aj presná príčina jej vzniku, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol prítomný na mieste udalosti,“ povedala Mésarová.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z miesta nehody.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTKY z miesta nehody: V Spišskonovoveskom okrese došlo k smutnému nešťastiu!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM