JAB Krimi

V okrese Spišská došlo k nehode: Fiat prešiel do protismeru a nabúral do zvodidiel aj priekopy!

V okrese Spišská Nová Ves došlo k dopravnej nehode. Podľa polície mladík (29) na aute značky Fiat Bravo prešiel do protismeru a nasledoval náraz do zvodidiel a aj do priekopy!

Ilustračný obrázok k článku V okrese Spišská došlo k nehode: Fiat prešiel do protismeru a nabúral do zvodidiel aj priekopy!
Zdroj: Policajný zbor SR

V nedeľu o 11.20 hod došlo na ceste medzi obcami Kolinovce a Krompachy v okrese Spišská Nová Ves k dopravnej nehode.

„Branislav (29) z okresu Spišská Nová Ves viedol osobné motorové vozidlo značky Fiat Bravo smerom od obce Kolinovce na Krompachy. Pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti vozidla svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, prešiel s vozidlom do protismeru, kde narazil do zvodidiel a následne do priekopy,“ informoval krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Branislav bol podľa slov polície podrobený dychovej skúške na zistenie požitia alkoholu, pri ktorej mu bola nameraná hodnota 1,46 mg/l alkoholu v dychu, čo je 3,04 promile. „Poverený príslušník vodiča obvinil zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky za čo mu v prípade dokázania viny hrozí až ročné väzenie,“ doplnil hovorca.

Čítajte tiež:

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM