JAB Rôzne

V OBRAZOCH: Niekoľko stoviek detí sa dočkalo na sídlisku Západ Mikuláša

Pred Centrom voľného času Adam v Spišskej Novej Vsi bolo cez víkend poriadne veselo. Takmer štyristo detí prišlo privítať Mikuláša s jeho pomocníkmi.

Ilustračný obrázok k článku V OBRAZOCH: Niekoľko stoviek detí sa dočkalo na sídlisku Západ Mikuláša
28
Galéria

Ako nám povedala riaditeľka Centra voľného času Adam v Spišskej Novej Vsi Ľubica Šefčíková, Mikuláš prišiel na sídlisko Západ rozsvietiť vianočný stromček už štvrtý rok po sebe. O tom, že sa ho deti nevedeli dočkať, svedčila aj bohatá účasť rodičov so svojimi ratolesťami.

Mikulášska atmosféra vládla pred centrom už v skorých poobedňajších hodinách, no hlavný program odštartoval od 16.00 hodiny. Deti privítala samotná pani riaditeľka a aj primátor Spišskej Novej Vsi Ján Volný. Pred príchodom Mikuláša si mohli malí aj veľkí priamo pred centrom vychutnať program v podaní Základnej umeleckej školy zo susedných Smižian, ako aj vystúpenie detí zo záujmových útvarov Centra voľného času Adam.

Po programe sa naši najmenší dočkali aj príchodu samotného Mikuláša a jeho pomocníkov, ktorí slávnostne rozsvietil spolu s hlavou mesta vianočný stromček a rozdali aj maškrty. Nás zaujímali aj názory prítomných, ako sa im na podujatí páčilo.

„Deti sa od rána nevedeli dočkať, dokonca si sami upratali aj svoju izbu, len aby sem mohli prísť. Myslím, že je to veľmi príjemná každoročná akcia, hlavne tí malí majú veľkú radosť,“ povedala pre spravodajský portál Spišská 24 mamička Veronika. Aj štvorročnému Samkovi sa na programe veľmi páčilo a nevedel sa už dočkať, kedy príde Mikuláš. Horšie to už bolo, keď k nemu podišiel čert. „Všetko bolo super, kým neprišiel čert, boli aj menšie slzičky, ale už je všetko v poriadku,“ prezradila mamička.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Mikuláš už rozsvietil vianočný stromček na sídlisku Západ
28
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM