JAB Rôzne

V neďalekých Slovinkách veru núdza o zábavu nie je: Veď sledujte VIDEO...

O tom, že vymoženosti modernej doby nie sú len pre mladšie ročníky vás presvedčia ženičky z neďalekej obce Slovinky, ktoré sa nachádzajú v našom okrese.

Zdroj: YouTube.com

Obec Slovinky sme vám už na našom portáli predstavili. Táto nie veľká obec v okrese Spišská Nová Ves sa stala dokonca druhou najsympatickejšou obcou v našom okrese, v ankete v ktorej hlasovali naši čitatelia.

Slovinky minulý rok oslávili krásne okrúhle jubileum 650. výročie. Práve pri tejto príležitosti vzniklo veľmi podarené video, ktoré obec zverejnila len pred pár hodinami. Ako povedala pre náš portál starostka Sloviniek Gabriela Kopnická video vzniklo veľmi spontánne ešte v letných mesiacoch a premietali si ho zatiaľ iba v obci v rámci osláv, aby nebolo veľmi okukané.

Slovinské babky vás presvedčia, že vymoženosti modernej doby nie sú len pre mladých a vedia si užívať aj vyšší vek plnými dúškami. Vonkajšie FIT ihrisko, ktoré sa nachádza v obci, ako sa zdá využívajú vskutku naplno niekedy aj v kroji. Okrem cvičenia si pri tom aj rady zaspievajú či si dokonca urobia selfie.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

V priloženej galérii si môžete pozrieť aj fotky z tejto zaujímavej obce na Spiši.

OBRAZOM: Malebná obec v našom okrese - Slovinky
8
Galéria
Zdroj: obec Slovinky
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM