Marcel Mojžiš Krimi

V byte došlo ku krádeži, sledujte, ako sa do neho zlodej dokázal dostať: Nevadilo mu ani, že je deň!

Muži zákona informovali, že v jednom z bytov došlo ku krádeži a zlodejovi neprekážalo ani to, že je deň. Sledujte, ako sa podľa polície dlhoprstý do bytu dokázal dostať.

Ilustračný obrázok k článku V byte došlo ku krádeži, sledujte, ako sa do neho zlodej dokázal dostať: Nevadilo mu ani, že je deň!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Policajti informovali, že vyšetrujú krádež v jednom z levočských bytov, do ktorého sa zlodej dostal cez otvorené okno. Podľa polície zlodejovi neprekážalo ani to, že je deň, keďže ku krádeži došlo v čase okolo obeda v pondelok tento týždeň.

„Nezisteným spôsobom vnikol na balkón bytu nachádzajúceho sa na prvom poschodí na Bottovej ulici, vyšiel na parapetnú dosku a následne cez otvorené okno vošiel do detskej izby. Z police potom ukradol červenú krabičku, v ktorej sa nachádzal gravírovaný prsteň zo žltého kovu a prsteň zo žltého kovu s bielym očkom. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 200 eur,“ povedal policajný hovorca Daniel Džobanik. Ten dodal, že muži zákona začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM