Hokej

Úspešný zápas spišskonovoveských hokejistov: Takto sa im darilo v Martine

Druhá najvyššia slovenská hokejová súťaž mala v piatok na programe zápasy 4. kola. Hokejisti zo Spišskej Novej Vsi vycestovali do Martina.

Ilustračný obrázok k článku Úspešný zápas spišskonovoveských hokejistov: Takto sa im darilo v Martine
Zdroj: Ilustračné foto

Hokejová sezóna už beží naplno a Slovenská hokejová liga (SHL) mala uplynulý piatok na programe zápasy 4. kola. Po neúspešnom zápase s Topoľčanmi, kedy nás súper prestrieľal o dva góly, vycestovali naši hokejisti do Martina.

Aj keď prvé dve tretiny skončili remízou a zdalo sa, že sily sú vyrovnané, v poslednej tretine mali predsa len Spišiaci navrch a tak sa po tretinách (1:1, 2:2, 0:2) mohli tešiť z víťazstva a ďalších troch bodov.

Piate kolo 1. hokejovej ligy odohrajú naši hokejisti na domácom ľade už túto stredu so súperom z Považskej Bystrice. V piatok vycestujú do Bratislavy a fanúšikovia hokeja si prídu na svoje ešte aj v nedeľu podvečer, kedy bude Spišská hostiť Skalicu.

HK Martin – HK Spišská Nová Ves 3:5

Góly: 13. Pokrivčák (Zeliska), 30. Babka (Videlka), 40. Poliaček (tr. strieľanie) – 4. Novák (Vartovník), 32. Findura (Halász), 40. Köver (Vartovník, Novák), 42. Ludányi (Saluga), 58. Vartovník (Köver).

V priloženej galérii si môžete pozrieť zábery z prvého domáceho zápasu, keď naši hokejisti predstavili svoje nové dresy.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Prvý domáci zápas sezóny novoveských hokejistov
13
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM