Hokej

Úspešný zápas našich hokejistov: Takto si poradili so súpermi z Humenného

Prvá hokejová liga mala v stredu na programe zápasy 27. kola. Naši hokejisti vycestovali za svojimi súpermi do Humenného.

Ilustračný obrázok k článku Úspešný zápas našich hokejistov: Takto si poradili so súpermi z Humenného
Zdroj: TASR

Tesná prehra proti Topoľčanom, ako sa zdá, novoveských hokejistov naštartovala a v Humennom, kde odohrali 27. kolo 1. hokejovej ligy, nič nenechali na náhodu. Hoci prvá tretina skončila na oboch stranách bez gólu, v druhej sa Spišiaci naštartovali a súperom uštedrili tri góly.

V tretej tretine sa podarilo raz skórovať aj Humennému, no pár sekúnd pred koncom padol ďalší gól v náš prospech a tak po tretinách (0:0, 0:3,1:1) sme sa mohli tešiť z víťazstva. Najbližší zápas nás čaká už tento piatok na domácom ľade s Považskou Bystricou. V nedeľu vycestujú spišskonovoveskí hokejisti do Martina.

Góly: 53. Cibák (Vrábeľ, Baláž) – 24. Nagy (Koky, L. Olejník), 38. Nagy (L. Olejník, M. Olejník), 39. Koky (Piščalnikov, Findura), 60. Zwick (Vartovník, Ondov).

MHK Humenné – HK Spišská Nová Ves 1:4

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Posledný duel minuloročnej sezóny odohrali hokejisti Spišskej koncom februára doma. Pre vtedajšieho kapitána nášho mužstva Ľubomíra Vaica to bol zároveň aj rozlúčkový zápas. Zaspomínať na jeho rozlúčku si môžete prostredníctvom našej priloženej archívnej galérie.

FOTO: Hokejisti Spišskej ukončili sezónu, nechýbalo ani dojemné lúčenie s Vaicom
21
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM