Hokej

Úspešný posledný zápas v základnej časti: Novoveskí hokejisti postúpili do play-off

Základná časť 1. hokejovej ligy sa skončila. Posledným súperom našich hokejistov v nej boli Nové Zámky. Z ôsmeho miesta postupujeme do play–off.

Ilustračný obrázok k článku Úspešný posledný zápas v základnej časti: Novoveskí hokejisti postúpili do play-off
Zdroj: TASR

V utorok odohrali hráči posledné zápasy základnej časti 1. hokejovej ligy. Naši hokejisti v ostatných zápasoch bojovali o postup do prvej osmičky, čo sa napokon aj podarilo. Posledné kolo základnej časti odohrali Spišiaci v Nových Zámkoch a po tretinách (0:3, 2:3, 1:1) sa mohli tešiť z víťazstva a postupu do play-off .

V play–off na nás čakajú prvé Michalovce, s ktorými prvé dva zápasy odohráme u nich už 1 a 2. februára. Tretí zápas a snáď nie aj posledný si môžu pozrieť fanúšikovia hokeja na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi v utorok 5. februára.

MHC Mikron Nové Zámky B – HK Spišská Nová Ves 3:7 (0:3, 2:3, 1:1)

Góly: 23. Maroš (Kucsera), 30. Danilov (Ondrušek, Murashov), 54. Ondrušek (Mihalčín, Dobrotina) – 4. Ondov (Pishchalnikov, Findura), 13. Pishchalnikov (Koky, Findura), 19. Pishchalnikov (Grebenyuk, Ondov), 24. Novák (Köver, Nagy), 27. Olejník (Pishchalnikov, Koky), 38. Zwick (Novák, Grebenyuk), 59. Findura (Halász, Mikula).

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Viete, že klzisko v centre Spišskej je už sprístupnené? Ako to vyzeralo na jeho otvorení si môžete pozrieť v priloženej galérii.

OBRAZOM: V centre nášho mesta sprístupnili lákadlo pre milovníkov korčuľovania
16
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM