Iné športy

Úspešné zápasy našich volejbalistiek: Juniorky aj kadetky si poradili so súperkami

Víkend sa niesol v znamení volejbalu.Naše juniorky si zmerali sily s Považskou Bystricou, kadetky sa postavili proti Michalovciam.

Ilustračný obrázok k článku Úspešné zápasy našich volejbalistiek: Juniorky aj kadetky si poradili so súperkami
Zdroj: Igor Murko

Mládežnícke družstvá VK SNV si aj tento víkend počínali výborne. Juniorky v 3.kole 1.ligy si zahrali s Považskou Bystricou a nič nenechali na náhodu. Podľa slov ich trénera Zdenka Hauera zápas však nebol jednoduchý ani jednoznačný.

„Domáce hráčky hrali s nasadením i vášňou a naše dievčatá striedali dobré okamihy so slabšími a veľa chybovali. V tých okamihoch sa nám domáce herne vyrovnali a robili problémy. Celkovo však boli Spišiačky lepšie a preto si zaslúžili dve výhry,“ povedal po zápase tréner.

Považská Bystrica – VK SNV 1:3 (-19,–22,26,–19) a 0:3 (-8,–23,–21)

Kadetky si zahrali v nedeľu proti Michalovciam na domácej pôde. Napriek tomu , že v základnej zostave chýbali Spišiačkam štyri hráčky poľahky získali 6 setov a 6 bodov.

„Michalovce majú káder dievčat, ktoré nemali na naše hráčky v nijakej volejbalovej činnosti, tak sa zrodili výsledky, ktoré sú úplne jasné. Naše dievčatá sa snažili a hrali svoju hru i napriek slabej odozve od súperiek,“ vyjadril sa k zápasu asistent trénera kadetiek Ľudovít Švihla.

VK SNV – VK Michalovce 3:0 (8,14,14) a 3:0 (14,6,21)

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM