Iné športy

Úspešné zápasy mladých novoveských volejbalistiek: Takto si poradili so súperkami

Naše mladé volejbalistky majú za sebou ďalšie zápasy. Staršie žiačky si zahrali v Stropkove, mladšie čakal domáci turnaj, na ktorom predviedli skvelú hru.

Ilustračný obrázok k článku Úspešné zápasy mladých novoveských volejbalistiek: Takto si poradili so súperkami
Zdroj: VK SNV

Počas uplynulého víkendu sa mladé volejbalistky zo Spišskej postavili voči svojim súperkám. Na staršie žiačky „A“ čakalo tretie kolo v Stropkove, kde vycestovali v oklieštenej zostave. Zo zdravotných problémov nenastúpila kapitánka Vanesa Drabiščáková, no napriek tomu si naše dievčatá so súperkami poradili.

„Dievčatá chcem veľmi pochváliť za kolektívny výkon, musíme však popracovať na prvých setoch pretože do zápasu nenastupujeme patrične koncentrované. Som však na baby veľmi hrdá, pretože sa dokázali sa dostať z ťažkých situácií. Navzájom si pomáhali a nechali na palubovke srdce. Škoda, že takýchto zápasov nie je viac,“ povedala po zápase trénerka starších žiačok Natália Bodáková.

MVK Stropkov – VK SNV „A“ 1:3 (22,–13,–15,–21) a 2:3 (19,–18,15,–22,–12)

Na mladšie žiačky čakal v nedeľu turnaj v štvorkovom volejbale v Spišskej Novej Vsi, kde si zmerali sily s Prešovom a Košicami. „3. kolo štvorkového volejbalu prebiehalo v réžii domácich hráčok. Súperky sa museli skloniť pred majstrovstvom Spišiačok, ktoré niekedy predvádzali exhibičné predstavenie. Ale pred vyše 2 rokmi sme boli aj mi na začiatku našej kariéry a len vďaka úsiliu dievčat sa dnes môžeme porovnávať s najlepšími,“ skonštatoval tréner mladších žiačok Ladislav Ďuriško.

  • VK SNV – Slávia TU Košice „A“ 2:0 (10,7)
  • VK SNV – Slávia TU Košice „B“ 2:0 (19,16)
  • VK SNV – Eperia Prešov 2:0 (10,10)

Titulná foto: Mladšie žiačky VK SNV

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM