Rôzne

Uskutočnia sa tento týždeň v Spišskej: Nenechajte si ujsť výber naj podujatí

Prinášame vám redakčný výber naj akcií, ktoré môžete zažiť počas aktuálneho týždňa v našom meste. Ktoré zlákajú práve vás?

Ilustračný obrázok k článku Uskutočnia sa tento týždeň v Spišskej: Nenechajte si ujsť výber naj podujatí
Zdroj: Dnes24.sk

Divadlo

22. 5. 2019 o 19:00 hod., Štúdio Spišského divadla

Je možný spoločenský pokrok bez morálky? Urbanov príbeh z medzivojnového obdobia nás oslovuje aj dnes. Štúdio Spišského divadla pozýva 22: 5. 2019 o 19:00 hod. na premiéru M. Urban: V OSÍDLACH

Deň európského filmu

23. 5. 2019 o 19:00 hod., Kino Mier

Salvator Mallo je slávny filmový režisér. Počas svojej kariéry zažil mnoho úspechov. Teraz sa však jeho svet rúca. Salvator cíti len prázdnotu a nie je schopný ďalej tvoriť. Ak chce pokračovať, musí nájsť motív pre novú tvorbu, musí odhaliť príčinu svojho vyhorenia. V spomienkach sa vracia do detstva do 60. rokov, kedy s rodičmi emigroval do Valencie.

Jazyková kaviareň

24. 5. 2019 od 19:00 hod., Kaviareň Mlynček

Príďte do kaviarne Mlynček a spoznajte ľudí zo Spišskej. Jazyková kaviareň je stretnutie ľudí, ktorí sa chcú porozprávať v cudzom jazyku (angličtina, nemčina, španielčina) a spoznať nových ľudí.

Cestopisné rozprávanie o Shetlandských ostrovoch

25. 5. 2019 o 18:00 hod., Čajovňa Alchýmka

Cestopisné rozprávanie o Shetlandských ostrovoch, o vetrom ošľahaných strmých útesoch, desiatkach majákov, starých vikingských pamiatkach, ale aj nekonečných vrtochoch počasia. Dozviete sa čo sú lochy a čo brochy a prečo je niekedy dobré mať so sebou selfie tyč. Dozviete sa tiež, ako to dopadne, keď sa na road-trip spolu vyberú jeden nešofér a jedna viac nešoférka ako šoférka.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM