JAB Kultúra

Urobte si víkendové plány: 5 akcií v Spišskej a okolí, ktoré stoja za pozornosť

Víkend už začína klopať na dvere. Ako ho stráviť? V Spišskej a okolí sa uskutoční viacero akcií, ktoré stoja za pozornosť. My sme vybrali 5 z nich.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si víkendové plány: 5 akcií v Spišskej a okolí, ktoré stoja za pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

ZÁTIŠIA SPIŠA

15.septembra 2016 o 16.30, Spišské osvetové stredisko

V sviatočný deň je pripravená v o výstavnej miestnosti Spišského osvetového strediska vernisáž autorskej výstavy výtvarných diel Emila Farkašovského. Výstava potrvá do 13. októbra 2016.

VEČERNÉ SOIRÉE V TÓNOCH HUDBY

16.septembra 2016 o 19.00, kaštieľ Smižany

Piatkový podvečer si môžete spestriť pri tónoch klasickej aj modernej hudby. V kaštieli zaznie spev v podaní Andrey Marchynovej, na klavíri ju budú sprevádzať Lucia Štapinská a Martin Louma.

DIEŤA

16.septembra 2016 o 19.00, Spišské divadlo

Dojímavý, dramaticky atraktívny príbeh mladučkej slúžky, vám predstavia herci Spišského divadla v piatok podvečer. Hlavná hrdinka v tomto príbehu je postavená pred osudový problém, v ktorom musí riešiť následky svojej nešťastnej lásky.

POPOLUDNIE PRI LEZECKEJ STENE

17.septembra 2016 o 13.00, Košiarny briežok

Super popoludnie môžete zažiť aj v sobotu popoludní na Košiarnom briežku. Varenie guľášu, lezecká stena , súťaže , hudba, tanec aj tombola spríjemní víkend určite všetkým vekovým kategóriám.

LITERASA

18 septembra 2016 o 18.00, kaviareň eLAra

V nedeľu podvečer si prídu na svoje milovníci poézie a hudby. Posledný z večerou takzvanej Literasy môžete stráviť na literárno-hudobnej terase v kaviarni eLAra. Tentokrát si môžete vypočuť poéziu v podaní Jána Martona o hudba a spev sa postará Miška Formelová & Martin Horbal.

foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM