JAB Kultúra

Urobte si plány na tento týždeň spolu s nami: Zaujímavé podujatia, ktoré môžete zažiť v Spišskej

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Spišskej Novej Vsi zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si plány na tento týždeň spolu s nami: Zaujímavé podujatia, ktoré môžete zažiť v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

ŽELEZNÁ CESTA STRATENÁ V SLOVENSKOM RAJI

Do 25. marca. 2016, Spišské osvetové stredisko

Pre milovníkov prírody a Slovenského raja je pripravená výstavy fotografií neprofesionálnych fotografov pri SOS. Výstavu si môžete pozrieť až do 25.marca.

VANSOVEJ LOMNIČKA

16. marca 2016 o 13.30, Galéria umelcov Spiša

Pre milovníkov prózy a poézie pripravilo Spišské osvetové stredisko spolu s Galéria umelcov Spiša a Domom Matice slovenskej 49. ročník okresného kola festivalu umeleckého prednesu v poézii a próze žien. Vystúpenia víťazky okresného kola súťaže Šaliansky Maťko.

VEĽKONOČNÉ VAJÍČKO

16.- 18.marec 2016, Spišské osvetové stredisko

Tradičná technika vyškrabávania a batikovania vajíčok. Tvorivé dielne pre deti 2. stupňa základných škôl a študentov stredných škôl s lektormi.

BIELE NOCI

16.marec 2016 o 19:00, Štúdio SD

Jeden z najkrajších príbehov o láske v svetovej literatúre si môžete vychutnať v strede týždňa v štúdiu Spišského divadla.

JÁNOŠÍK ALEBO PRAVDA JE LEN JEDNA

17. marec 2016 o 19:00, Spišské divadlo

Kto by nepoznal Jánošíka? Hru s pesničkami o tom, ako sa z obyčajného človeka stane zbojník, hrdina a národná legenda uvedie Spišské divadlo vo štvrtok podvečer.

HAMLET

17.marec o 19.00, divadlo Kontra

Klasika v podaní hercov divadla Kontra. Príbeh o dozrievaní. Hra hier o každom a pre každého z nás. Predstavenie ocenené na mnohých zahraničných festivaloch si môžete vychutnať vo štvrtok.

VEĽKONOČNÉ REMESELNÉ TRHY

18. – 20. 3. 2016, OC Madaras

Počas troch dní od 9.00 do 19.00 si budete môcť nakúpiť , alebo sa len inšpirovať rozličnými tradičnými dobrotami či remeselnými výrobkami súvisiacimi s blížiacimi sa Veľkonočnými sviatkami..

TVORIVKY JUNIORI: U PANI DRÔTIKOVEJ

19. marec. 2016, od 9.30, Galéria umelcov Spiša

Jednoduché drôtikovanie a tvorba veľkonočných dekorácií z drôtu. Podujatie určené pre rodiny s deťmi. Na tvorivku je potrebné dopredu sa objednať telefonicky alebo e-mailom

FK SNV – RIMAVSKÁ SOBOTA

19. marca.2016 o 15­.00, futbalový štadión

V sobotu popoludní nastúpia na futbalový štadión naši futbalisti, aby si zmerali sily s ďalšími súpermi. Zápas svojich obľúbencov si nenechá ujsť žiadny správny futbalový fanúšik.

PÁN TRAGÁČIK A TEMPLÁRI

20. marca 2016 o 16.00, Spišské divadlo

Pre najmenších je pripravená dobrodružná výprava Pána Tragáčika a jeho troch kamarátov za legendárnym pokladom templárov. Napínavý príbeh plný záhadných stretnutí a odhaľovania tajomných miest si môžete vychutnať na konci týždňa v Spišskom divadle.

Môže vás zaujímať:

foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM