Rôzne

Upratovanie aj Detský blšáčik: Sledujte, čo sa chystá v mestskej časti Ferčekovce

Členovia Športového klubu Ferčekovce pripravili na najbližší víkend dve akcie. Tu sú bližšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Upratovanie aj Detský blšáčik: Sledujte, čo sa chystá v mestskej časti Ferčekovce
Zdroj: Športový klub Ferčekovce

Opäť k nám zavítala jar a nastal čas na jarné upratovanie. Členom Športového klubu Ferčekovce záleží na tom, aby žili v čistom a príťažlivom prostredí, preto organizujú už po štvrtýkrát akciu, kde môžete prispieť svojím dielom k tomu, aby ste sa v tejto mestskej časti cítili príjemne.

Takzvaný Ferčekovský smeťozber je naplánovaný na 7. apríla od 9:30 hod. Okrem zberu odpadkov sa podľa slov organizátorov bude riešiť aj zeleň na ihrisku Dunajská.

Odmenou všetkým zúčastneným bude chutný kotlíkový guláš. „Vezmite si rukavice, vlastnú misku a pohár,“ upozorňujú organizátori s tým, že ostatné zabezpečia dobrovoľníci a členovia klubu.

Sprievodnou akciou bude v prvú aprílovú nedeľu aj Detský blšáčik, ktorý sa uskutoční od 14:00 hod. „Vypracte si doma skrine a potešte na oplátku iných. Na výmenu, či za pár drobných, dajte použitým veciam druhú šancu. Vítané sú aj doma vyrobené produkty,“ dodávajú organizátori.

Športový klub Ferčekovce je známy aj organizovaním Kotlíkového festivalu. Zábery z toho minuloročného si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Kotlíkový festival obrazom: Skvelé jedlo aj dobrá nálada
32
Galéria

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM