Rôzne

Ulica ako z rozprávky: Takúto vianočnú výzdobu majú v susedných Smižanoch

Ak chcete ešte nasávať vianočnú atmosféru, pozrite si zábery zo Smižian, ktoré prinášame. Sú z jednej z tamojších ulíc a jej výzdoby.

Ilustračný obrázok k článku Ulica ako z rozprávky: Takúto vianočnú výzdobu majú v susedných Smižanoch
20
Galéria

K najkrajším sviatkom roka patrí aj výzdoba. Zdobia sa príbytky, obchody či námestia. Čoraz viac si však dávame záležať aj na výzdobe vonkajších priestorov domov či bytov. Aj keď sviatočné obdobie je už pomaly za nami, pokochajte sa výzdobou, ktorú sme pre vás zaznamenali na jednej z ulíc v susedných Smižanoch.

Pribinova ulica je medzi obyvateľmi už známa svojou vianočnou výzdobou. Obdivovať tam počas obdobia najkrajších sviatkov roka sa dajú okrem parádne vysvietených domov aj rôzne postavičky či prvky súvisiace s vianočnými sviatkami a zimou.

Ulica sa stáva pomaly akousi turistickou atrakciou, keďže okrem domácich si ju zvyknú chodiť pozerať aj ľudia z okolia. My sme tiež jednu takúto rodinku na mieste stretli. „O tejto ulici nám povedali známi, tak sme sa prišli pozrieť, hoci nie sme odtiaľto. Spojili sme si výlet do Spišskej Novej Vsi s prechádzkou do Smižian,“ prezradili nám.

O tom, že je na tejto ulici a v jej blízkom okolí počas sviatočných dní naozaj čo obdivovať sa môžete presvedčiť aj v našej galérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM z ulice v Smižanoch: Svojou výzdobou jednoznačne púta pozornosť!
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM