Komunálne voľby

Ucelený prehľad zo Spišskej: Mená tých, ktorí odovzdali kandidačné listiny na post primátora

A je to tu. Prinášame vám ucelený prehľad tých, ktorí do stanoveného termínu odovzdali kandidačné listiny na post primátora Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Ucelený prehľad zo Spišskej: Mená tých, ktorí odovzdali kandidačné listiny na post primátora
Zdroj: Dnes24.sk

O funkciu hlavy nášho mesta majú záujem podľa informácií zapisovateľky mestskej volebnej komisie Lucie Dulákovej štyria muži. Ide o všetkých tých, čo odovzdali kandidačné listiny na post primátora Spišskej Novej Vsi do vypršania stanoveného konečného termínu, teda do utorka 11. septembra 2018.

Spomínanými uchádzačmi sú podľa Dulákovej Pavol Bečarik, za podpory strán Slovenská národná strana, Smer – sociálna demokracia, Most-Híd, Rastislav Javorský za Kresťanskodemo­kratické hnutie, Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, Spolu – občianska demokracia, Progresívne Slovensko, Občianska konzervatívna strana, Oto Stettner za stranu Slovenská národná jednota – strana vlastencov a Miroslav Uhrin ako nezávislý kandidát.

Ako doplnila zapisovateľka volebnej komisie, úvodné zasadnutie mestskej volebnej komisie je naplánované na pondelok 17.septembra. Dodala, že jej členovia budú posudzovať kandidátne listiny a následne rozhodnú o zaregistrovaní, alebo nezaregistrovaní kandidátov. Voľby do orgánov samosprávy obcí sa konajú v sobotu 10. novembra.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM