JAB Krimi

U ženy sa zjavil viackrát trestaný Milan (30): Pozrite, ako sa onedlho zvrtli slová o vrátení peňazí!

Viackrát súdne trestaný Milan (30) z Krompách sa podujal zájsť k dôchodkyni (76) v obci Slovinky. Žene povedal, že jej prišiel vrátiť peniaze. Situácia sa však podľa polície už onedlho zvrtla!

Ilustračný obrázok k článku U ženy sa zjavil viackrát trestaný Milan (30): Pozrite, ako sa onedlho zvrtli slová o vrátení peňazí!
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa polície v stredu popoludní vošiel 30-ročný Milan z Krompách neoprávnene bez súhlasu majiteľky na dvor rodinného domu v obci Slovinky: prešiel k otvoreným dverám na dome a zaklopaním privolal majiteľku. „Ženu poznal, pretože v minulosti bolo voči nemu vedené trestné stíhanie pre skutok, v ktorom bola poškodenou. Dôchodkyni povedal, že jej prišiel vrátiť peniaze, ale musí mu rozmeniť,“ informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Ako ďalej policajná hovorkyňa dodala, dôchodkyňa muža vyzvala, aby odišiel, ten však nereagoval a pýtal od nej peniaze.

„Dôchodkyňa v strachu doniesla peňaženku. Muž k žene rýchlo pristúpil, vytrhol jej z ruky 80 eur a utiekol. Polícia podozrivého muža v krátkom čase zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia,“ objasnila Mésarová. „V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Spišskej Novej Vsi 30-ročného muža viackrát súdne trestaného za majetkovú trestnú činnosť obvinil zo zločinu porušovania domovej slobody a prečinu krádeže, zároveň spracoval návrh na jeho vzatie do väzby,“ doplnila hovorkyňa.

Obvinenému Milanovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM