Rôzne

Toto sú ony: Predstavujeme vám deväť finalistiek súťaže Miss Spiša, FOTO

Aj tento rok spoznáme najkrajšiu ženu nášho regiónu. O titul Miss Spiša zabojuje už onedlho deväť krások. Zoznámte sa s nimi aj vy...

Ilustračný obrázok k článku Toto sú ony: Predstavujeme vám deväť finalistiek súťaže Miss Spiša, FOTO
9
Galéria

Po roku opäť spoznáme novú najkrajšiu ženu nášho regiónu. Tento rok to bude už po 22-krát. Deväť krások vo finále zabojuje o titul Miss Spiša. Ktorá z nich sa stane víťazkou a získa korunku sa dozvieme už onedlho.

Finálový večer známej súťaže Miss Spiša sa bude konať dňa 22. júna, uskutoční sa v Spišskom divadle.

Moderátorom slávnostného večera bude aj tento rok známy herec a moderátor Michal Hudák a nebude chýbať ani exkluzívna porota. Finále má tento rok podtitul „To najlepšie z Ukrajiny“ a dievčatá sa predvedú v rôznych disciplínach.

Vo finálovej deviatke sa tento rok nachádzajú až štyri krásky zo Spišskej Novej Vsi. S poradovým číslom jedna o korunku zabojuje Tamara Košalová (18), dvojku má Simona Hodáková (21). Treťou finalistkou s poradovým číslom 3 je Denisa Hunfalvyová a štvoricu Novovešťaniek uzatvára Klaudia Repková (18), ktorá o titul Miss Spiša zabojuje s číslom deväť.

Kompletnú deviatku finalistiek si môžete pozrieť v našej fotogalérií.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Pozrite si ich na FOTKÁCH: Tieto dievčatá zabojujú o titul Miss Spiša
9
Galéria
Zdroj: Progrup
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM