JAB Rôzne

Top správy týždňa: Prehľad tém zo Spišskej, ktoré strhli najväčšiu pozornosť

Nestíhali ste poriadne cez týždeň sledovať dianie v Spišskej? Stačí jeden klik a najklikanejšie správy z nášho portálu za ostatné dni máte ako na dlani. Tieto témy strhli najväčšiu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Top správy týždňa: Prehľad tém zo Spišskej, ktoré strhli najväčšiu pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

Rozhovor s novoveským gynekológom

Pozná ho veľa žien s nášho mesta aj okolia. Na svet pomohol tisíckam bábätiek. Viac o jeho práci ba aj o vtipných momentoch nám prezradil gynekológ a pôrodník Vladimír Osif v rozhovore.

Nádherné diela

Novovešťanka Judita Ambrozová (19) je absolventkou oranžového gymnázia v Spišskej Novej Vsi. Hoci je už vysokoškoláčka od malička maľuje a vytvára diela, ktoré sú súčasťou niektorých kníh či časopisov. Viac o jej záľube sa dozviete v článku.

Spišské trhy

Aj keď už môžeme povedať, že Spišské trhy skončili predsa len tento týždeň rezonovali medzi Novovešťanmi najviac. Prípravy začali už od utorka a v štvrtok už rozvoniavalo celé mesto aj rôznymi dobrotami.

Minulosť nášho kúpaliska

V horúcich letných dňoch príde vhod pobyt pri vode. Jedným z miest, ktoré Novovešťania vyhľadávajú najmä počas horúčav už takmer štyridsať rokov je aj naše kúpalisko. O tom však kedy presne bolo otvorené a ako vznikalo sa dočítate v našom príspevku.

Kvetinová nádhera

Mirka zo Spišskej Novej Vsi je vášnivou pestovateľkou kvetov. Vo svojom byte ich má presne 85. Jej srdcovkou sú však exotické kvety známe pod názvom orchidea. Mamička dvoch chlapcov ich má doma takmer 60!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM