JAB Rôzne

TOP 3: Prinášame vám najklikanejšie články týždňa zo Spišskej a okolia

Ďalší júlový týždeň sa už blíži ku koncu. Prinášame vám v jednej kocke články zo Spišskej a okolia, ktoré u našich čitateľov zarezonovali najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP 3: Prinášame vám najklikanejšie články týždňa zo Spišskej a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Mariánska púť

Takmer pol milióna veriacich sa vystriedalo počas dvoch dní na Mariánskej hore v Levoči, kde sa už tradične konala Mariánska púť. Tá vyvrcholila slávnostnou odpustovou svätou omšou, ktorú celebroval emeritný prefekt Kongregácie pre náuku viery kardinál Gerhard Ludwig Müller. Kardinál v úvode poďakoval v slovenčine za pozvanie.

Lesná sauna neďaleko Spišskej

Parádna sauna, ktorá bude už onedlho stáť neďaleko Spišskej. Prvú lesnú saunu na Spiši postavia v blízkosti Spišského Hrhova a bude dostupná pre každého. Bude stáť pár minút chôdze od obce, pri starom ovocnom sade s výhľadom na Spišský hrad a travertínový vrch Dreveník. Viac sa dočítate v článku.

63. ročník Spišského trhu

Milovníci jarmočnej atmosféry si za posledné štyri dni určite prišli na svoje. A to vďaka už 23. ročníku Spišského trhu.. Viac ako 400 stánkov, päťdesiatka kolotočov a rôznych atrakcií, dobré jedlo a bohatý kultúrny program dokázali zlákať domácich aj hostí.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM