JAB Rôzne

Tohtoročný Vianočný trh v Spišskej? Prinášame vám ďalšie zaujímavé informácie

Vianočný trh v Spišskej Novej Vsi sa už pomaly ale isto blíži. Tešiť sa naň môžeme už onedlho. A prinášame vám o ňom ďalšie zaujímavé informácie.

Ilustračný obrázok k článku Tohtoročný Vianočný trh v Spišskej? Prinášame vám ďalšie zaujímavé informácie
Zdroj: Dnes24.sk

Nedávno sme vám na našom spravodajskom portáli priniesli prvé informácie týkajúce sa tohtoročného Vianočného trhu v našom meste. A dnes vám o tomto obľúbenom spišskonovoveskom podujatí prezradíme ďalšie bližšie podrobnosti, ktoré nejedného z vás určite budú zaujímať.

Vianočný trh sa v našom meste teší každoročne obľube. Stánky, rozvoniavajúce jedlá či chutné nápoje a predovšetkým vianočná atmosféra nás jednoducho lákajú. Aj práve atmosféra tohto podujatia pravidelne dokáže vytiahnuť do ulíc množstvo ľudí.

Vianočný trh v Spišskej Novej Vsi sa bude konať v dňoch 7. 12. 2018 – 9. 12. 2018 (piatok, sobota, nedeľa). A bude už 28. v poradí. Otvorenie Vianočného trhu sa uskutoční 7. decembra 2018 v popolud­ňajších hodinách.

Okolo 130 predajcov

Vianočného trhu sa zúčastní podľa slov kompetentných okolo 130 predajcov s predajom spotrebného a potravinárskeho tovaru, tiež ponukou občerstvenia a stravovania. V ponuke budú remeselné výrobky, výrobky z dreva a prútia, darčekové predmety, vianočné dekoratívne predmety a ozdoby, stromčeky, hračky, kožušiny, kožená galantéria, domáce potreby, textilný a odevný sortiment.

V potravinárskom sortimente to budú cukrovinky, koreniny, sušené ovocie, mäsové výrobky, syry, med i výrobky z medu. Na trhu nebudú chýbať stánky s občerstvením, predajom ovocných vín, medoviny a punču. Tieto budú doplnené o predaj langošov, trdelníkov, palaciniek, štrúdle, kávy a ovocných štiav.

Sprievodný program

Predvianočnú atmosféru bude spestrovať ľudová hudba Romana Barabasa a folklórne súbory z Markušoviec a Iliašoviec, ktoré ako koledníci budú chodiť po trhu v piatok poobede a v sobotu od 10:00 hod.

My sa téme tohtoročného Vianočného trhu v Spišskej Novej Vsi budeme venovať aj naďalej a prinesieme vám ešte aj ďalšie zaujímavé a doplňujúce informácie.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM