JAB Kultúra

Tipy na relax a zábavu v Spišskej? Stačí kliknúť a máte ich ako na dlani

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Spišskej Novej Vsi zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na relax a zábavu v Spišskej? Stačí kliknúť a máte ich ako na dlani
Zdroj: Dnes24.sk

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

29 . marec 2016 o 18.00, Zimný štadión

Využite posledný prázdninový deň na aktívny oddych. Zakorčuľovať si môžete aj v utorok na zimnom štadióne od šiestej do ôsmej hodiny večer.

ZDRAVÉ PREBAĽOVANIE

30. marca.2016 o 15­.30,materské centrum Dietka

Niečo pre všetky mamičky pripravilo na stredu popoludnie materské centrum Dietka. Na kurze sa dozviete všetko o zdravom spôsobe prebaľovania vašich ratolestí, o moderných látkových plienkach a doplnkoch na prebaľovanie.

ORBIS PICTUS / ROZHOVORY O UMENÍ

30.marca 2016, o 17.00, Galéria umelcov Spiša

Vizuálna prezentácia príťažlivých knižných ilustrácii zo známych príbehov Julesa Verna. Výber ilustrácii odráža fantastické technické predstavy populárneho francúzskeho spisovateľa. Ukážky „Verneoviek“ z fondu Spišskej knižnice v Spišskej Novej Vsi.

VELIKÁNI UMENIA

30.marca. 2016 o 19.00, kino Mier

Pokračovanie filmového cyklu REMBRANDT z Národnej galérie v Londýne a Rijksmúzea v Amsterdame. Každá výstava venovaná Rembrandtovi je netrpezlivo očakávaná, avšak veľké expozície o neskorých vrcholných dielach Rembrandta, ktoré pripravuje Amsterdam spoločne s Národnou galériou v Londýne, je udalosťou ako žiadna iná.

ŽIVOT NIE JE DIVADLO

30.marca 2016 o 19:00, Štúdio SD

Ak ste nestihli premiéru nezúfajte. V strede týždňa si môžete vychutnať opäť hru s názvom Život nie je divadlo. Emotívny príbeh muža na samote sa odohrá v štúdiu Spišského divadla

VÝTVARNÉ SPEKTRUM 2016

31.marca. 2016 o 16.30 h, Výstavná miestnosť Spišského osvetového strediska

Vernisáž regionálneho kola celoštátnej postupovej súťaže neprofesionálnej výtvarnej tvorby. Výstava potrvá do 30. apríla. 2016

RYSAVÁ JALOVICA

1.apríla 2016 o 19:00, Spišské divadlo

Piatkový podvečer si môžete spestriť a zrelaxovať v Spišskom divadle. Komediálny príbeh o mužoch, ženách, pijatike a jednej jalovici vám zaručene vyčaruje úsmev na tvári.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM